Laatusuklaa

CÔTE D'OR Suklaalevyraadissa

Côte d'Or sensations framboise noir 70%
Tuotteen Côte d'Or sensations framboise noir 70% valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Côte d'Or -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Milla 09.08.2007
Todella hieno yhdistelmä marjaa ja tummaa suklaata, tuoksu on voimakas, melkein hedelmäisen tyrmäävä, mutta tumma suklaa ottaa myös oman paikkansa. Suklaa lohkeaa suussa hienosti, palat ovat ihan isoja! Oikein pehmeä ja "helppo" kokonaisuus, uskoisin että myös ei niin tummasta yleensä tykkäävät voisivat nauttia tästä!

Antti M 10.02.2007
Tässä taas yksi ihan pätevähkö yhdistelmä vadelmaa ja suklaata, joka ei todellakaan maistu kovin tummalta suklaalta (70%). Hieman pliisu esitys ja paksumpikin levy saisi olla omaan makuuni... Eihän tämä missään nimessä luokaton esitys ole eli kannattaa testata, jos vastaan tulee ja marjoista suklaassaan pitää.

Janne J 26.07.2006
Suussasulava, marjainen, hienostunut, suorastaan jalo maku. Yksi parhaimpia maistamiani tummia suklaita.

Susanna K 26.07.2006
Suklaan tuoksu hienostunut ja hieman aromaattinen. Maultaan hieman talousuklaan oloinen mutta hieman pehmeä. Tumma suklaa joka toimii ihan sellaisenaan eikä kaipaa kahvia seurakseen. Pisteen lisää saa kitkerättömyys.

Joonas 26.07.2006
Eipä sula suuhun ei. Liian tummaa, eikä väitetyn vadelman maku maistu missään. Jälkimaku vähän parempi, mutta ei toista palaa kiitos!

Jarkko 26.07.2006
Marjainen tuoksu kiinnitti huomion jo kahden metrin päässä! Tuoksu muistuttaa eniten mesimarjaa. Suklaa näyttää tummalta ja sitä se onkin, mutta ei tummimmasta päästä. Suklaa tuntuu kovalta, lohkeaa napsahtaen. Marjainen maku kohentaa makua huomattavasti, vaikka jääkin hiemanmiedoksi. Jälkimaku on tuttua muista puolitummista suklaista.

Antti H 26.07.2006
Kohtuullisen voimakas tumman suklaan maku. Koostumus on jotenkin hauras joka edesauttaa suklaan sulamista suuhun. Jälkimaku on vahvasti kaakaon makuinen ja mukana on aavistus jotakin hedelmää.

Satu 26.07.2006
Vaikka pala on tummaakin tummempi, on ensimmäinen suussa tuntuva aromi kuningatarhillo. Hetken kuluttua suklaakin hyppää leikkiin mukaan, mutta vauhti jää yllättävän vaisuksi. Jälkimaku voisi olla paljon kitkerämpi ja pidempikin. Kiitos siitä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani