Laatusuklaa

CÔTE D'OR Suklaalevyraadissa

Côte d'Or noir graines grillées 46%
Tuotteen Côte d'Or noir graines grillées 46% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Côte d'Or -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Minna Hi 08.10.2009
Paksuhko pala, näyttää joltain murosuklaalta. Kiva elefantti koristeena. Outo tuoksu, jotain pähkinää? Pähkinät rapisevat hampaissa ja maistuvat hurjan kitkeriltä, edes suklaan makeus ei peitä sitä. Voi ei, nyt tuli vielä joku suolapaakku suuhun. Hirveän ristiriitainen maku, tähän on ympätty kaikkea jotenkin liikaa.

Elina 08.10.2009
Hmm, mitäs linnunsiemeniä tässä suklaassa on? Maistuukin auringonkukansiemenille, hieman veikeä ja aavistuksen suolainen maku. Tämä on erikoista, yhdistelmänä ihan hauska, vaikkei nyt ylläkään lempisuklaakseni. Itse suklaan makua en muistanut arvostella sen kummemmin, kun jäin miettimään että mitä siemeniä tässä on.

Salla Elina Salo 08.10.2009
Ihmeellisiä pähkinöitä ja siemeniä sisältävä tummasuklaapalanen. Paksuutta löytyy. Heinäinen tuoksu, tuoksuu jopa kodikkaalta. Hedelmäinen ja makea maku, tumma suklaa ei maistu juuri miltään. Suklaa tuntuu ainoastaan sidosaineelta tässä sokerisessa pähkinäklöntissä. Muromyslipatukkamainen tunne suussa. Jälkimaku hyvin sokerinen.

Milla 08.10.2009
Hienon näköinen, paksu pala. Aivan mahtava, olisiko seesaminsiemeninen tuoksu. No nyt on pähkinää ja siementä suklaan seassa, ainakin seesaminsiemen tunnistaa, mukana varmaan myös auringonkukansiementä. itse suklaa on harmillisesti aika sokerista, ja hiukan paahtuneen makuista. Seesaminsiemenet maistuvat tosi hyviltä ja raikkailta, tätä haluaa lisää! Onkohan jotkut siement sokeroituja, ne rouskuvat hampaissa se oloisesti, hunaja olisi voinut sopia tähän. Selkeästi pureskelusuklaa, jota menisi helposti enemmänkin, miinusta liiallisesta makeudesta.

Mikko 08.10.2009
Hiukan vaniljainen ja miedosti kaakaomainen tuoksu tällä ?elefantin takapuolla?. Palan sisällä on pähkinä/mantelilastuja. On kuin vohvelikeksiä olisi puraissut. Suklaan maku ei tule ollenkaan esille. Liekö johtuu edellisenä maistetusta tummasta suklaasta vai onko syynä pähkinäkerroksen tuoma suoja? Pureskeltaessa makuun tulee makeutta, mikä johtuu pähkinöiden/?Weetapixmaisten viljan jyvästen? sokerikuorrutuksesta. Täytteen ansiosta saa lisäpisteen.

Elise P 08.10.2009
Ah, miten paksu pala. Suklaata mantelilla tai oikeammin päinvastoin, manteleita tuntuu olevan suklaatakin enemmän. Niiden maku peittää lähes kokonaan itse suklaan maun alleen, joka on todella makeaa ja vähän pliisun makuista. Runsaista rouheista plussaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani