Laatusuklaa

CÔTE D'OR Suklaalevyraadissa

Côte d'Or lait amandes caramélisées pointe de sel
Tuotteen Côte d'Or lait amandes caramélisées pointe de sel valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Côte d'Or -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Satu 01.04.2006
Herkullista suklaata ja suolaisia murskattuja pähkinöitä. Pakkopureskeltavaa, kun ei rosoisilta paloilta pysty imemään.

Antti H 01.04.2006
Perinteistä pähkinäsuklaata. Todella perinteistä - paitsi pähkinät taitaa olla sokeroituja. Sopii hyvin jäätelön kaveriksi.

Jarkko 23.02.2006
Keskitumman suklaan sekaanon saatu mahtumaan varsin runsaasti murskattuja manteleita. Lisäksi suklaassa tuntuu olevan jotakin muutakin rouskuvaa, kenties sulamatonta sokeria? Ei sovellu imeskeltäväksi koostumuksensa vuoksi, mutta pureskeluun sitäkin paremmin.

Susanna K 23.02.2006
Oi mikä muheva ja iso pala! Suklaan sisällä isoja paloja, joista ei ota selvää mitä ne ovat ja jotka hidastavat syöntiä. Mauksi saan Daim-patukan ja paahdetut pähkinät. Jälkimakun asuola! AIka yllätyspläjäys.

Kirsi T 23.02.2006
Muhkean suuria maitosuklaapaloja, jossa paljon pähkinää ja jotain muuta crispyä. Tämä on hyvää, palassa paljon syötävää ja tätä pitää saada lisää. Hauska häivähdys suolaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani