Laatusuklaa

CÔTE D'OR Suklaalevyraadissa

Côte d'Or bouchée lait
Tuotteen Côte d'Or bouchée lait valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Côte d'Or -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 11.05.2017
Netistä opiskelen että bouchée meinaa täytettyä konvehtia eli praliinia. 25g yksittäispakattu konvehti löytyi länsinaapurin marketista. Ensin tutkailen että mikähän muoto tämä yrittää olla, ja arvon hetken hiiren ja norsun välillä (näiden erottaminen harvemmin tuottaa vaikeuksia :-) ) ja lopulta tunnistan (hämärästi) että norsu se yrittää olla. Konvehti on valtava, ja täytteenä on erittäin reilusti sokerista hasselpähkinä/mantelitahnaa, vaaleanruskeaa sellaista. Tämä on justiinsa sen makuinen konvehti, jota inhoan, makeutta on kaksi kertaa liikaa ja tahnatäyte tympeää ja tylsää. Belgialaiset konvehdit on aina tätä samaa hasselpähkinätahnahuttua, raikkautta kaivataan! Kakkonen.

Jarkko 10.03.2008
Todella iso ja muhkea yksittäispakattu konvehti löysi tiensä pöydälleni, joten pakkohan siitä on heti arvio pukata ulos. Kun kääreen avaa, niin huomaa pian, miksi konvehdin koko on niin suuri: sehän on elefantin muotoinenkin (sen verran että juuri tunnistaa). Ohuen maitosuklaakuoren sisältä löytyy harmikseni r-u-n-s-a-a-s-t-i vaaleampaa nougattäytettä. Täyte on sileää, eikä sisällä mitään murusia tms. Kuten niin moni muukin nougattuote ennen tätä, tämä ei sytytä minua oikein millään tasolla, mutta tämän eduksi on sanottava, että nougatiksi tämä on melkeinpä parhaasta päästä maistamistani, sillä tässä ei ole ylimakeutta eikä -rasvaisuutta lainkaan. Ihan ok siis, nougatiksi jopa hyvä. Maitosuklaakuoren olisin toivonut olevan vähän paksumpi ottaen huomioon konvehdin valtaisan koon.

Jälkikäteen tuli tarkasteltua käärettä tarkemmin ja paljastui että konvehti olikin Milk chocolate filled with hazelnut, almond and cashew nut praline. Enpä olisi noita "erikoisempia" pähkinöitä ainakaan mausta tunnistanut ja tuoteselosteenkin mukaan mantelia ja cashewta on yhteensä saman verran kuin hasselia yksistään.

Antti K 10.03.2008
Tuhdin kokoinen palanen joka on makeaa ja samalla täyteläistä, tämä on hyvä jälkiruoka kokonsa ja makeuden ansiosta, pala on riittämiin saamaan kokonaiskuvan ja maun sekä tarpeeksi makea ettei jää enää kaivelemaan. Tämä on hyvän suklaan asteikossa perushyvää, ehkä jopa vähän allekin mutta Korostan että hyvien suklainen joukossa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani