Laatusuklaa

CÔTE D'OR Suklaalevyraadissa

Côte d'Or chokotoff noir
Tuotteen Côte d'Or chokotoff noir valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Côte d'Or -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset.
 

Milla 13.01.2008
Tämä on juuri sellaista hampaidentuhoajamateriaalia mistä hammaslääkärisi on sinua varoittanut. Toffee on niin kovaa ja sitkeätä, että paikat lähtevät kertapuraisulla mukaan. Suklaakuorrutus on tumma, eikä juuri minkään makuinen, toffee taas on niin järkyttävän sitkeätä ettei tämän syömistä voi nautinnoksi kutsua.

Ajatuksena toffeen ja suklaan yhdistäminen on minusta oikein miellyttävä, mutta olenkohan koskaan saanut oikein onnistunutta versiota? Tässäkin suklaata oli aivan liian vähän suhteessa toffeseen eikä kummankaan laatu vakuuttanut.

Antti M 22.12.2007
Varoituksen sana: näitä suklaatoffeita kun menet maistamaan yhden, niin on pakko ottaa toinen. Ja kolmas. Ja...ähky tulee ennen pitkää. Kaakaoista päällistä ja jähmeää toffeeta mutta ei jää kovin pahasti hampaiden väleihin, kuten joillakin toffeilla on tapana. Kilon pussi on myös vaarallisen iso, jos itsesuojeluvaisto on narikassa. Näitä kun saisi vaikka 200g pusseissa, niin olisin hyvin tyytyväinen. En osaa verrata nyt äkkiseltään Riesen-suklaatoffeisiin, veikkaisin Chokotoffin olevan tummempaa suklaata ehkäpä, mutta näihin itse satsaisin kyllä joskus tulevaisuudessakin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani