Laatusuklaa

SPORTLIFE NUTRITION Suklaalevyraadissa

Sportlife Nutrition Protein bar Twenty White Chocolate Cookie Dough
Tuotteen Sportlife Nutrition Protein bar Twenty White Chocolate Cookie Dough valmistusmaa on EU. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Sportlife Nutrition -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat.
 

Jenni V 17.01.2020
55g maltitolivalkosuklaalla kuorrutettu, runsaasti soijamuroja sisältävä patukka, jossa täytteenä on vaaleaa proteiinitäytettä ja tumma täytesilmäke. Maku muistuttaa jotain jo maistamaani patukkaa, mutta en enää muista että mitä :-) Joka tapauksessa, rouskuvuutta on vähän liikaakin ja aika teollinenkin maku patukassa on. Kuorrute ei ole liian makeaa, mutta rasva maistuu vähän läpi. Ei suosikkeja, kakkonen.

Hanna P 09.01.2020
Valkosuklaapatukka, jossa on kunnolla rouhetta pinnalla ja myös tummanruskeaa täytettä vaalean lisäksi. Tuoksu on hurjan “pahvinen”. Ihanan sitkas suutuntuma ja rouske suussa. Maku on mieto: Valkosuklaata ja pieni kaakaoisuus täytteessä. Maut voisivat olla vahvempia ja täyteläisempia, mutta aivan miellyttävä rouskutettava tämä on.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani