Laatusuklaa

SPORTLIFE NUTRITION Suklaalevyraadissa

Sportlife Nutrition protein mug cake chocolate
Tuotteen Sportlife Nutrition protein mug cake chocolate valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Sportlife Nutrition -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Proteiinipatukat ja -juomat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria.
 

Jenni V 08.02.2019
Houkutteltavalta näyttävä konsepti: Proteiinisuklaakakkua hyvin ravintoarvoin, minuutissa valmis. Noh, alan innolla vääntämään annosta, eli 50g jauhetta mukiin, siihen päälle reilu puoli desiä vettä ja sekoitus massaksi. Mikroon 30 sekunniksi (ohjeen mukaan 30-60s) ja kyllä, kakku oli kuohunut melkein reunoilta yli. Ihanan mutakakkumainen ulkonäkö houkuttaa. Rakenne oli ehkä vähän epäonnistunut, päällä oli kypsää kakkua ehkä noin kolmasosa ja alla sitten periaatteessa taikinaa. Ehkä olisi pitänyt pitää se minuutti, mutta olisi varmaan pitänyt olla suurempi muki, kun puolessakin minuutissa tuppasi kuohumaan yli...

No joka tapauksessa, pääsin siis maistelemaan sekä kakkuna että taikinana tätä tuotetta (plus pohjalle jäänyttä sekoittumatonta jauhetta :-) ). Mikään näistä ei miellyttänyt. Tuotteessa on kauttaaltaan erittäin vahva teollinen sivumaku, sekä varsinkin taikinassa ja jauheessa terävä, ilmeisesti kohotusaineesta johtuva, sivumaku. Suklaalle tämä ei missään nimessä maistu. Kypsä kakku on minusta rakenteeltaan liian tymäkkää ja vähän kuivaa. Kaiken kaikkiaan, maultaan aika ällö tuote, jota ei kyllä mene toista pussia ostoon. Ykkönen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset