Leader Vegeway

FIN CARRÉ Suklaalevyraadissa

Fin Carré vollmilch kokos
Tuotteen Fin Carré vollmilch kokos valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fin Carré -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Miriam 08.10.2012
Ihanan kookosmaista, makean kermaista. Todella, todella täyteläistä ja valtavan makeaa. Näitä ei montaa voi syödä, mutta aivan ihanan makuista. Näitä haluaa kyllä syödä lisää, jos vain pystyy! Kookoksen ystävän unelma!

Sanni 27.09.2012
Tuoksu miedosti kookosmainen. Maitosuklaakuorrutteen alla tummaa, pehmeää täytettä, jossa joukossa kookoshiutaleita. Kookos tuo kivaa makua ja rapeutta täytteeseen, joka kuitenkin on vähän liian makea. Koska en ole yleensä suuri kookoksen ystävä, tämä yllätti positiivisesti. Kokonaisuudessaan tämä on oikein hyvää.

Maija 22.09.2012
Jo haju paljastaa tässä palasessa olevan mukana kookosta. Maitosuklaan alla ruskea pehmeä täyte, jonka joukossa hampaisiin rapisevat kookoshiutaleet. Suklaan ja täytteen yhdistelmä on oikein tasapainoinen ja voisin hyvin kuvitella tämän suklaan kaveriksi kupilliselle hyvää kahvia.

Janne J 24.07.2011
Maitosuklaata kookostäytteellä, iso pakkaus, kohtuullinen hinta, kaikki edellytykset onnistuneeseen tuotteeseen? Kookossuklaat ovat yleensä varsin mainioita, mutta tämä suklaa häviää kyllä vertailun vaikkapa Bountyyn 100-0. Pehmeän ja vaalean suklaakuoren sisällä ei olekaan valkoisia kookoshiutaleita, vaan ruskeaa täytettä, jossa taas on 20% kookosta (soseena) ja 80% jotain ihan muuta, lähinnä tulee maitokreemi mieleen. Makeus on aikalailla sopiva, mutta suutuntuma on turhan pehmeä ja jauhoinen ja kokonaismakuelämys on jollain tapaa teollinen, epämääräinen, halpa ja vaatimaton. Näillä eväillä tuloksena on toistaiseksi huonoin maistamani kookossuklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet