Laatusuklaa

FIN CARRÉ Suklaalevyraadissa

Fin Carré weisse schokolade
Tuotteen Fin Carré weisse schokolade valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,14 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fin Carré -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Reilun kaupan tuotteet, Valkosuklaiset.
 

Jenni V 08.10.2020
100g valkosuklaalevy, ohut ja pienipalainen sellainen. Suklaan maku tietysti korostuu nyt kuin lisukkeita ei ole, eikä se ole oikeastaan hullumpaa. Sokeria ei ole liiaksi, ainoastaan pieni vaniliininen pistävyys häiritsi makua aika ajoin. Muuten tämä oli kyllä ihan kelpoa perussuklaata, ei loistavaa, mutta hyvää. Kolmonen.


Miriam 08.10.2012
Kyseessä on suhteellisen makea, aika hyvän makuinen, mutta suhteellisen mitäänsanomaton suklaa. Yleisvaikutelmaksi jää "perusmättömäinen"-tunnelma, eikä suklaa saa aikaiseksi kummempia hurraa-huutoja. Tässä suklaassa ei ole mitään erikoista, mutta se ei ole missään suhteessa pahaa tai vastenmielistä. Valkoinen suklaa on kuitenkin yleisesti minulle mieleen.

Sanni 28.09.2012
Aika perusmaitosuklaata. Sopivan makeaa, täyteläistä ja ei niin rasvaisen makuista kuin valkosuklaat usein ovat.

Maija 22.09.2012
Perusvalkosuklaata, josta nyt on vaikea löytää ihmeempää kerrottavaa. Ei kovin makeaa. Aavistuksen tahmeaa sulaessaa suussa.

Salla Elina Salo 06.09.2007
Mukavan keskiluokkainen valkosuklaa, aavistus suolaista voin makua. Sulaa pehmeästi. Hieman jauhoista, valkosuklaaksi myös melko vahvan makuista.

Susanna K 08.06.2006
Perusvalkosuklaa joka ei pelota ketään pois. Ei liikaa rasvaa ja makeus kohdallaan. Ei mitään turhia sivumakuja, vain pelkkää valkosuklaataa. Suosittelen kokeileen.

Jarkko 27.05.2006
Saksalaisen halpiskauppaketjun myyntivalikoiman uusi suklaatuote. Maistuu aluksi ihan "tavalliselle" valkosuklaalle, mutta hetken imeskelyn jälkeen huomaan, että tämä on varsin jauhomainen. Pitää ihan tarkistaa, että onko päälle ripoteltu jotain jauhetta vai ei, mutta sellaista ei näy. Erittäin makeaa tämä on, kuten valkosuklaat useimmiten ovat, mutta tuo jauhomaisuus häiritsee, eikä juuri tee mieli ottaa enempää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani