Laatusuklaa

MAROU Suklaalevyraadissa

Marou Tiên Giang 70%
Tuotteen Marou Tiên Giang 70% valmistusmaa on Vietnam. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,69 ja löytyy top 100 -listan sijalta 94. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Katja Ke 31.03.2015
Lohko suuremmasta suklaalaatasta on punertavan tumma. Tuoksu on mieto. Suklaa napsahtaa puraistessa ja siitä lähtee makua helposti. Täyteläistä ja sopivan makeaa, ei valtavan tumman makuinen. Ihan kuin tässä olisi jotain kuivahedelmän aromia kenties lisättynä makuna. Herkullista. Jälkimaku viipyilee miellyttävästi.

Jenni R 25.03.2015
Suklaan ulkomuoto on kova ja mattapintainen, tiivis rakenteinen. Maku on jauhomainen, karvas ja siirapin sekä sitruunan vivahde. Tumman kaakaomainen. Ohuet palat sulavat suussa.

Veli-Matti 20.03.2015
Paksua, jämäkkää tummaa suklaata. Jo tuoksu kertoo että nyt ei armoa anneta. Niin kovaa että vaatii jo kunnon hampaat - mutta onneksi sulaa kivasti ja rauhallisesti suussa. Ei ole edes jauhomainen! Mmmmmmm, erinomaista. Herkutteluhetkiin, vaikka kahvin kanssa!

Minna Hi 13.03.2015
Neutraali tumman suklaan tuoksu. Suklaa napsahtaa kovasti sitä haukattaessa. Maku on pehmeä ja sulaa pikkuhiljaa sopivasti suussa. Todella hyvän suklaan tuntuma ja maku, kaikki elementit ovat täydellisesti kohdillaan. Tämä on aivan taivaallisen hyvää! Täyttää villeimmätkin suklaatoiveeni!

Eeva-Liisa 04.03.2015
Hyvä tumman suklaan tuoksu. Ensimakuna tumma kaakao. Imeskeltävä pala, jolloin maku muuttuu mausteiseksi - maistuu ehkä muskotti? Ei kuitenkaan kovin kitkerä suklaa. Jälkimaku jää pitkäksi aikaa suuhun.

Aki 28.02.2015
Tyylikkään pelkistetty ulkomuoto tässä tummassa suklaassa. Havaittavaa tuoksua en tahdo löytää, eikä ensipuraisulla oikein makuunkaan pääse kiinni. Imeskellessä pientä hedelmäisyyttä alkaa tuntumaan, mutta aika miedoksi ja lyhytaikaiseksi maku jää.

Ansela 27.02.2015
Napakan oloista tummaa suklaata. Ihan miellyttävän makuista ja sulaa kivasti suuhun. Voisin kuvitella käyttäväni tätä jossain leivontareseptissä.

Joni 27.02.2015
Perushyvää tummaa. Vivahteikas, hedelmäinen maku.

Miriam 24.02.2015
Tässä olisi siis tummaa suklaata, jossa on selvä paahteinen sivumaku. Täyteläinen kokomaisuus kyseessä ompi, eikä tämä kaipaa mitään lisää. Tällaista suklaata ei voi syödä tosin paljoa, mutta eipä siis tarvitsekaan. Suklaa alkaa lähestyä jo a) liian tummaa minun makuuni b) muuten vain liian pistävän makuista suklaata.

Jenni V 20.02.2015
Maistelukääreessä on koristeeton pala tummaa suklaata. Tuoksussa ei ole mitään ihmeellistä, ja puraistessa suklaa tuntuu aika kovalta. Alkumaultaan suklaa on pliisu, ei juuri polttele eikä saa makunystyröitä hereille. Keskimaku on selkeän hedelmäinen, aika lempeä sellainen, aika sopivaa tasoa. Keskimaku häviää nopeasti ja jälkimaku on lyhyt.

Tykkäsin keskimaun hedelmäisyyden asteesta, mutta jotenkin tästä suklaasta jää vain joku bling-efekti puuttumaan. On laadukasta ja tarpeeksi tummaa, mutta suklaan sulavuus ei ole aivan täysi kymppi ja alku- ja jälkimaussa ei ole sellaista terää jota olisin kaivannut. Tavallaan helppo suklaa, mutta vähän liiankin helppo... Siksi kolme pistettä.

Hanna P 07.06.2013
Epäsymmetrisiä tummasuklaan palasia. Tuoksu tiukan kaakaoinen. Koostumus pehmeän lohkeava. Keskipehmeä maku. Aivan hyvää, muttei ikimuistettavaa. Hieman tuimempi jälkimaku.

Anita 07.06.2013
Nyt tuli tenkkapoo "ei tumman suklaan ystävälle". Ihan kuin silkkiä imeskelisi. Tummaksi suklaaksi tässä on mielestäni mieto, puhdas ja suunmukainen maku. Kaikenlainen kitkeryys puuttuu, mutta mitään spesifiä en osaa vieläkään sanoa tummasta suklaasta. Olenhan vasta ihan noviisi tällä saralla. Tätä voisin syödä kerralla enemmänkin, kuin saamani maistiaspalat. Suuhun jää muhimaan todella hyvä maku.

Iikka 28.05.2013
Urainen levy puolitummaa suklaata. Pehmeä koostumus, makukin melkein pehmeä. Pistävyyttäkin löytyy. Kuitenkin helppo syötävä. Ravitsevan oloinen.

Olli P 27.05.2013
Kaakaon tuoksu. Iso palainen ja sileä suklaa. Eka puraisulla suklaa on napakka. Hieman massoittuu, mutta pikku pureskeltavaisuus/imeskeltävyys pysyy. Ei jää pyörimään liiaksi suuhun. On hyvän tuntuinen suklaa. Itse mausta en saa millään kiinni mitä suklaa sisältää. Alussa on joku pehmeä, ehkä marjaisa maku. Ajan myötä suklaasta tulee myös hieman imelä, mutta ei millään lailla liiallisesti. Hyvän tuntuinen, mielenkiintoinen suklaa mistä en saa vaan millään otetta makumaailmasta. Mutta tuntuma ja olemus on niin laadukasta tummaa, että ansaitsee ehdottomasti keskivertosuklaata paremman arvosanan.

Teresa 17.05.2013
Kiiltäväpintaista, kaakaovanukkaan väristä suklaata joka ei tuoksu yhtään miltään. Maku on tosi erikoinen, jotenkin mausteinen, hedelmäinen ja.... hunajainen. Tosi jännä yhdistelmä ja monivivahteinen maku. Makeutta on juuri sopivasti ja yllätyksellisyyttä löytyy. Tämä todellakin eroaa peruslaadun tummistasuklaista 10-0, ja nimenomaa erottuu hyvällä tavalla. Joka ikinen pieni palanen suklaata tuo lisää makuyhdistelmiä ja mielikuvia ja upeita vivahteita suuhun. Tämä suklaa tarjoaa todellisen makuelämyksen.

Jarkko 29.03.2013
Suklaalevyraadin ensimmäinen vietnamilainen suklaa on tässä. Tällaiset suklaat, jotka on valmistettu samassa maassa jossa kaakaopavut ovat kasvaneet, eivät ehkä ole ihan harvinaisia, mutta ei niihin joka vuosi törmää. Suklaalevyraadista niitä löytyy korkeintaan pari kymmentä. Koska suomalaista maahantuojaa ei tälläkään suklaalla ole, tilasin ko. valmistajan tuotesarjan Ruotsista, pohjoismaiden ainoalta valmistajan edustajalta. Tuotteen valmistamisessa on käytetty kaakaomassan lisäksi kaakaovoita ja ruokosokeria.

Ohhoh, onpas erikoinen maku suklaassa. Tästä tulee hetkellisesti mieleen joulun mausteet, vaikka niitä ei mukana olekaan. Suklaa ei ole korkeahkosta kaakaoprosentista huolimatta lainkaan kitkerää. Suutuntuma on niin lähellä pumpulia kuin kiinteällä suklaalla vaan voi olla. Silkkisen sileää suklaata on ilo imeskellä palan sulaessa kielen ja kitalaen välissä. Ensimmäiset joulumaustevivahteet ovat tipotiessään siinä vaiheessa kun pistän toisen palasen suuhun. Tämä suklaa ei ole imeskeltynä erityisen hedelmäinen tai raikas, mutta pureskeltaessa raikkaita aromejakin käväisee suussa. Onpa kiehtova suklaa. Pakko antaa täydet pisteet.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani