Leader Vegeway

KOMPPA-SEPPÄLÄN TILA Suklaalevyraadissa

Komppa-Seppälän voi hyvin luomu hunajasuklaa puolukka 72%
Tuotteen Komppa-Seppälän voi hyvin luomu hunajasuklaa puolukka 72% valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,57 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Komppa-Seppälän tila -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Luomu, Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Saara 02.10.2013
Hunajasuklaa, tuttu kaveri. Erinomainen tumma suklaa saa makeutta ja raikkautta hunajasta, mutta muuten hunaja ei juuri maistu, puolukasta puhumattakaan. Ensimmäinen kokemukseni tästä oli sellainen, että hunaja valui kauttaaltaan, mutta aikaa myöten hunaja on selvästi jähmettynyt. Koostumus on siis kivempi, ja erittäin hyvä yhdistelmä tämä on muutenkin. Paranee maistelukertojen myötä.

Veli-Matti 29.09.2013
Tummaa sukltaa täytteellä. Täytettä tuntuu olevan keskiveroverrokkeihin verrattuna tavallista vähemmän. Sisältö on puolukkaista, joka maittaa sokerin ansiosta myös puolukoista tykkäämättömille. Yhdistelmä toimii hyvin tumman suklaan kanssa, vaikkakin hunajan makua ja aromia jää kaipaamaan. Ihan miellyttävää vaihtelua.

Mikael 05.09.2013
Maitosuklaapatukka, puolukka maistuu selvästi maitosuklaan kanssa, jälkimakuna pitkäkestoinen lievenevä puolukka/hunajanmaku maitosuklaavivahteella. Sopivan kiinteä kuori ja pehmeä hunajainen sisu, sekoittuu nopsasti ja seos sulaa nopeasti suussa. Minulle kovin mieluinen uutuus!

Päivi 22.08.2013
Tummia palasia vaaleanpunaisella täytteellä. Lappapuuroa! Tuli kyllä ihan ekana mieleen. Lapsuusajan pörryytyspuuro, puolukkaa täytteessä. Kiva maku. Sopii hyvin tähän. Suklaa ehkä hieman liian tummaa minulle, mutta jokatapauksessa kuitenkin pidän tästä. Ihania lapsuusmuistoja.

Jarkko Karhunen 21.08.2013
Olen juuri ennen tätä maistanut saman sarjan hunaja- ja hunaja-mustikka variantteja ja tässä on muuten samat ominaisuudet kuin niissä, mutta marja on selvemmin esillä. Tälläkään kertaa marjaa ei millään arvaisi oikeaksi, sillä tämä on paljon makeampaa kuin se puolukka, jonka minä tunnen (ja inhoan). Kyllähän tätä syö siinä kuin muitakin sarjan patukoita. Puolukan luontainen kitkeryys yrittää nostaa päätään jälkimaussa.

Iikka 21.08.2013
Tummaa suklaata. Sisällä aluksi tuntuu olevan tuntematonta ja mautonta mössöä. Mutta kyllähän siitäkin makua alkaa irrota. Yhdistän maun erääseen etelän hetelmään, mutten hoksaa nimeä. Eipä sen väliä, makeaus ottaa mittaa tummasta suklaasta lopputuloksena tasapeli. Toisaalta makua oli moneen lähtöön, mutta toisaalta jopa tylsäkin tuote.

Hanna P 21.08.2013
Paksuja tummasuklaatyynyjä. Tyyny hajoaa erottaessa paloja toisistaan. Tummasuklaa tuoksuu makeana. Sisällä marjapuuron väristä ja makuista täytettä. Tässähän on jopa kirpakkuuttakin! Täyte mukavan kiinteää. Nyt suklaan maku sekä täytteen kirpakkuus ja makeus on saatu mukavaan tasapainoon. Ei mitään hämmästyttävän ihmeellistä täytesuklaata, mutta keskivertoa parempaa kylläkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet