Leader Vegeway

ROGUE CHOCOLATIER Suklaalevyraadissa

Rogue Chocolatier Hispaniola 70%
Tuotteen Rogue Chocolatier Hispaniola 70% valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rogue Chocolatier -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Aki 03.03.2013
Laadukkaan oloinen pala ohutta levyä. Rakenteen napakkuus ja samalla pehmeys miellyttää myös. Mukavasti alkaa myös hedelmäisyys puskea läpi heti alkuun. Maku vain syvenee ja paranee imeskellessä, parasta pitkään aikaan.

Hanna P 24.01.2013
Ohutta tummaa suklaata, palan koosta en saa selvää. Tuoksu mieto, mutta "tujakka". Suhteellisen kovaa suklaata. Jotenkin kahvinen maku purressa (ja kahvista en juuri tykkää). Myös hedelmäisiä aromeja maussa myöhemmin. Laadukkaan oloinen suklaa, mutta liian tuiman ja kahvinmakuinen minulle.

Jarkko Karhunen 23.01.2013
Sileä suklaapala. Tässä ei ole minkäänlaisia aaltoja tai kuvioita. Alkumaku on melko neutraali, ei mitään ihmeellistä havaittavissa. Pikkuhiljaa suklaasta alkaa onneksi irrota hedelmäisen raikkaita makuja samalla kun suklaa sulaa. "Todella hyvää" totean mielessäni tässä vaiheessa, kun yksi pala on syöty ja toinen juuri menee suuhun. Kun suu on nyt jo tottunut tumman suklaan luontaiseen kitkeryyteen, alkaa tämä toinen pala heti maistua raikkaalta ja miellyttävältä. Mitään negatiivista sanottavaa en tästä suklaasta löydä, joten ei ole syytä heikentää pisteitäkään maksimista.

Teresa 22.01.2013
Miellyttävän tuoksuista tummaa suklaata. Levy oli hassu, koska s eoli nimenomaan sitä - kokonainen levy, ei ollenkaan annospalasia tms. Ensimaku hyvin mieto, mutta se kitkeröityy ja vahvistuu nopeasti. Maku on jotenkin raaka, mutta kuitenkin melko miellyttävä ja raikas. Jälkimaku on lyhyt ja kitkeryys tasapainottuu lopussa kevyeksi makeudeksi. Ei mitenkään erityisen mieleenpainuva tai muutenkaan spesiaali - vahvaa keskitasoa.

Iikka 22.01.2013
Kirpeän tumman tuoksuista suklaata. Palat ovat ohuita ja naksahtavat kivasti. Aluksi maku on pehmeä, mutta aalto kirpakkaa marjaisuutta iskee makunystyröihin. Kirpakkuus on tosiaan vain käyvä aalto, sillä kohta ultrapehmeä suklaa maistuu suussa. Todella tummien ja ilmeisen maustamattomien suklaiden parhaimmistoa.

Harri R 22.01.2013
Perustumma, alkumetreillä ei liikuta puoleen eikä toiseen. Pian positiivinen sävy kuitenkin löytyy, ei liian suolaista eikä liian kuivaa. Rusinana pohjalla, yllätys yllätys, selkeä rusinan maku. WoW- elämys jää kuitenkin puuttumaan joten selkeä, ööööö, 4.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet