Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow caramel & seasalt 64%
Tuotteen Rainbow caramel & seasalt 64% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Iikka 16.01.2021
Kova, rouskuvainen palanen tummaa suklaata. Ulkonäkö (lue: kuvio) ei anna laadukasta vaikutelmaa. Sattumat ovat suklaata kovempia ja hitaammin sulavia. Suklaan voi siis imeskellä alta pois, ja sitten mietiskellä sattumien syvyyksiä. Ehkä karamelliä, tosin ei kovin vahvan makuista. Suklaa vaikuttaa makealta tummalta, ei siis tympeältä. Ihan syötävä kokonaisuus, muttei mitenkään erityinen.

Hanna P 02.03.2020
Laakea ja ohut pala tummahkoa suklaata pienin sattumin. Tuoksu on miedon makeahko. Sattumat sohisevat sokerisesti ja suklaassa aluksi “halpa” ja hieman kitkerä vivahde. Maku kuitenkin tasaantuu suklaan pehmentyessä ja sattumista tullessa muutakin kuin sokerin makua esiin. Kinuskisuuttakin jonkin verran. Vielä kun pienen vivahduksen suolaakin saa suuhunsa, niin alan mieltyä tähän. Toki vahvempi karamellisuus ja suolaisuus ei olisi tehnyt haittaa, mutta hyvä - hieman vaatimattomalla tavalla toki - tuote tämä on ja saa haluamaan tätä lisääkin, vaikka ei suuria intohimoja herätäkään.

Jenni V 29.08.2017
100g tummahko ohut levy, jossa on 10 isoa palaa vinoviivoin koristettuna. Seassa on 15% kovia krokanttimaisia kermakinuskilohkareita, joissa on pieni suolainen aromi. Mutta vaikka kinuskinpalat jäävät hampaisiin tahmaisina pyörimään, en oikein osaa erottaa niiden makua, sillä suklaassa on selkeä "halpisaromi" josta en yhtään tykkää. Usein näissä lisukkeellisissa levyissä vedetään kaakaoprosenttia alas, en tiedä miksi, tämä ei ainakaan toiminut... Reilusti maitosuklaata sitten jos makeampaa halutaan. Kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani