Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow milkkispatukat mansikka
Tuotteen Rainbow milkkispatukat mansikka valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Janne J 02.05.2017
Vaaleaa ja tosi pehmeää täytesuklaata. Suklaa on melko vaatimattoman makuista, mutta vaaleassa täytteessä on kuitenkin ihan kiva mansikka-aromi. Melko äiteläksi ja keinotekoiseksi tämä jää kuitenkin, melkeinpä enemmän karkki kuin suklaa. Kaksi pötköä meni jo yliannostuksen puolelle.

Hanna P 02.05.2017
Neljän palan maitosuklaapötkylä punavalkoisissa kääreissä. Ärsyttävän tunkkainen tuoksu. Sisällä valkoista täytettä. Täytteessä ehkä jugurttia ja mansikkaa aika makeana versiona. Ihan ok, vielä parempaa ois jos makeuden sijaan olisi raikkautta ja vaikka kirpakkuutta täytteessä!

Annamari 02.05.2017
Kinder maxi -kopioita mansikkaisella täytteellä. Huhhuh, kun on esanssinen tuoksu. Ja niin on muuten makukin! Koostumus on rasvainen ja maku on kertakaikkisen ällöttävä, teollinen ja makea. Ei pysty antamaan enempää kuin yhden pisteen.

Jarkko 02.05.2017
Tuoksuu todella esanssiselle mansikalle. Maitosuklaakuoren sisällä on vaalea massatäyte, jossa on jotain pientä rohisevaa. Maku on todella keinotekoinen ja suutuntuma liisterinen. Missä suklaa?

Iikka 01.05.2017
Voimakkaan mansikkaesanssinen haju. Maku kuitenkin toimii. Koostumus on mönjäisä ja tarttuva. Oiva herkkupala, makeutta on nimittäin kuin pienessä kylässä.

Kirsi I 25.04.2017
Punavalkokääreisiä pötkylöitä. Haju on voimakkaan marjaesanssinen. Vaaleaa täytettä on ohuelti, ja siinä rapsuu jotain marjansiemeniä muistuttavaa hampaissa. Marjaesanssi ja sokeri peittävät suklaapäällisen maun hyvin, joten tässähän voi käyttää jotain halvempaakin maitosuklaata. Loppupeleissä ihan syötävä pikkupatukka, mutta yksi riittää kuitenkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani