Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow milkkispatukat
Tuotteen Rainbow milkkispatukat valmistusmaa on Ranska. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Miia 16.01.2017 : 200g boksi, jossa minikokoisia maitokreemitäytteisiö maitosuklaapatukoita. Pakkauksessa on 16 kpl patukoita, muistuttavat ulkonäöltään (käärepaperi on kuin kopsattu Kinderiltä - ilman logoa, tietty) Kinder Mini -patukoita. Suklaa vaikuttaisi olevan ihan aavistuksen tummempaa kuin Kinderillä, 30%. Tuoksu ei ole niin maitoinen kuin Kinderillä, jotenkin vähän yksitotinen, joku teollinen halpasuklaan sivutuoksu. Maistetaan... Päälimaitosuklaa maistuu yllättävän täyteläiselle, hiukan nougat'inen, pähkinäinen sivumaku, pehmeä, ei niin maitoinen maku. Puraistaan ytimeen... Jep, nyt maistuu Kinder, kun pehmeän maitoinen maku vapautuu. On aivan toisinto Kinderistä. Eihän Kinder mikään eksklusiivinen herkku ole, mutta on tämä Milkkis kaikessa kopioivuudessaan vaan vallan ihana herkku!

Kinderin ystävä, 23v mies 23.03.2016 : Maistuu aikalailla samalta kuin kinder maxi, tykkään tosi paljon. Hinta on täällä 2.19e ja 16 patukkaa on paketissa. Hinta-laatu kohdillaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani