Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow milkkispatukat
Tuotteen Rainbow milkkispatukat valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,44 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Joni 09.10.2018
Hyvin lähellä esikuvaansa eli Kinder-patukkaa. Kaukana oikeasta suklaastahan tämä on, mutta karkkigenressään toimiva tuote.

Ansela 09.10.2018
Ällöttävän makeaa ja tahmaista. Yrittää kai jäljitellä Kinderiä. Missään vaiheessa maku ei leviä suuhun, vaan pysyttelee vain kitalaessa. Aluksi maku on tunkkainen, lopuksi synteettinen.

Joona 12.06.2018
Kivan pieni patukka, joka on ilmeisesti Rainbowin "kinder maxi" :) Tuoksu on makean maitosuklainen, jopa etovan makea. Patukka on todella makea ja makeannälkä on poispyyhitty, vaikka patukka hyvin pieni onkin. Maku on mielestäni samankaltainen kinder maxin kanssa sillä erolla, että tämä ei ole aivan niin raikas ja maitoinen. Syömistä häiritsee aivan suunnattomasti maitotäytteen koostumus, joka on kuin paperia. Pureskellessa patukan kuitenkin yhdeksi massaksi
koostumus tasapainottuu kuitenkin pehmeäksi. Halpistavaraa, mutta kaipa kolmosen voi antaa,

Jenni R 12.06.2018
Maitosuklaan ulkonäkö, joka tuoksuu kinderille. Sisällä maitomainen valkoinen täyte. Mössömäinen, löysä maku. Imelä ja sokerinen. Pieni minipala riittää turruttamaan makean himon.

Hanna P 04.04.2018
Neljä palaa mintuntuoksuista maitosuklaata punavalkeassa paperikääreessä. Sisällä valkoinen (tai ainakin vaalea) ja kiinteä täyte. Maku lienee jonkin eltaantuneen maitotuotteen kaltaista tai ainakin se on keinotekoinen ja makea. Vaikkei tämä mitään suurta herkkua olekaan, niin tuote on kuitenkin syömäkelpoinen ja siten kakkosen arvosananakin ansaitsee.

Iikka 24.03.2018
Pienessä patukassa on neljä pientä palaa. Palan sisuksissa on kreemiä tms, mutta maku jää tuntemattomaksi. Kokonaisuudessaan tämä on varsin yksipuolinen tuote, joka maistuu lähinnä makealle. Mutta kyllä tähän himo tulee, eikä yksi pieni patukka riitä alkuunkaan. Onneksi paketissa on niitä on liuta. Taivuin kolmoseen.

Jarkko 21.03.2018
Maitosuklainen patukka, joka muistuttaa vähän kinder-patukkaa. Sisusta, vaaleanruskea tai valkoinen, ei kyllä maistu aluksi miltään. En tiedä yrittääkö tuosta täytteestä joku marjainen maku esiin vai ei, mutta ei pääse, jos yrittää. Kitalakeen kertyy rasvakerros näitä syödessä. Makeus on ns. tapissa, mutta karkkina ihan syötävä, joskaan kaakaon maku ei oikein pääse esiin kreemitäytteen alta.

Janne J 20.03.2018
Vaaleaa suklaata, ei mainittavaa tuoksua. Rakenteeltaan pehmeää, sisällä vaalea täyte. Melko geneerisen oloinen makeinen, jota päällisin puolin saattaisin erehtyä luulemaan Kinder-suklaaksi. Rasvaisuus tai rasvan laatu hieman häiritsi ja en tykännyt aavistuksen pistävästä jälkimausta.

Jenni V 12.06.2015
Rainbow-private labelin alle on ilmestynyt 200g paketti pienen pieniä Kinder maxia muistuttavia suklaapatukoita. Patukoita on 16 kpl, kukin sisältää neljä pientä maitokreemitäytteistä palaa. Kääre on tekstitön folionpala, ja palat on yksinkertaisesti koristeltu vinoviivoin. Pelkistetyllä tyylillä mennään siis sekä ulkonäössä, että maussa... Lapsillehan tuote on selkeästi suunnattu, ja sokeria onkin sitten heitetty sekaan oikein olan takaa. Raikkautta ei ole, suklaa on makeaa vaniljahuttua ja täyte todella makeaa ja rasvaista, ei edes niin hyvää kuin kinderissä. Oikeastaan täytteen ja suklaan eroa maullisesti ei juuri edes huomaa, vaikka kumpaakin on suurin piirtein tasaverran patukassa. Kökkö kopio.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani