Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow mintunmakuinen proteiinipatukka
Tuotteen Rainbow mintunmakuinen proteiinipatukka valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat.
 

Iikka 22.08.2019
Hieman minttuisa, kuin etäinen häivähdys after eightiä maussa. Koostumus toki on tykimpi. Proteiinivälipalana menee hyvin, mutta ei tästä herkuksi ole. Ei kuitenkaan mitään erityistä pahaakaan sanottavaa, kuin ehkä yleinen pliisuus. Tämä saattaa kuitenkin olla kehukin.

Hanna P 08.08.2019
Mintuntuoksuinen tiivis patukka. Mukavan sitkas suutuntuma. Mintun maku on mieto ja pehmeä. Vähän pliisu, mutta ketään ärsyttämätön perus proteiinipatukka. Hyvää keskitasoa.

Jenni V 03.02.2015
Tummasuklaan makuisella kuorrutteella päällystetyssä mintun makuisessa proteiinipatukassa on raikas mintun maku, ja pehmeä sileä täyte. Tumma päällyste vähentää makeuden tuntua, vaikka tässä yhtä paljon sokeria onkin kuin muissa sarjan patukoissa. Samoin minttu raikastaa kivasti makua, olematta silti yhtään liian pistävä. Pidän myös pehmeästä rakenteesta, proteiinirakeet olisivat tehneet patukasta liian kuivan. Neljän pisteen oikein maistuva patukka.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani