Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow trio chocotta
Tuotteen Rainbow trio chocotta valmistusmaa on Saksa. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Joblo 21.01.2014 : Vanukkaaksi aivan mainio tuote. Hyvin makea, kaakaoinen herkku. Koostumus juuri sopivan pehmeä. Pyrin ottamaan lusikalle hiukan jokaista kerrosta, ja makuyhdistelmä oli huumaavan hyvä.

Kaakaolehmä 16.01.2014 : Yksi parhaista vanukastuotteista. Erittäin suklainen. Pidän jokaisesta kerroksesta, viimeisestä (suklaakastike) ehkä kuitenkin vähiten. Positiivinen yllätys minulle, joka en ole koskaan ollut vanukkaiden suuri ystävä, ja joka yleensä närkästyn liiasta "tunkkaisuudesta" jota tämäkin tuote lupailee, mutta ei kuitenkaan onneksi pidä lupaustaan ;) En ole kertaakaan kokeillut sekoittaa kerroksia keskenään...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani