Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow valkoinen leivontasuklaa
Tuotteen Rainbow valkoinen leivontasuklaa valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Valkosuklaiset.
 

Jenni V 27.11.2013
Iskä tarvitsi isänpäiväksi kakun ja minähän sellaisen pyöräytin valkosuklaasta ja puolukoista. Suklaaksi valikoitui Rainbown halpisversio, ja suurimman osan suklaasta käytin kakussa sulattaen sen tuorejuusto-kermaseoksen joukkoon ja hyydyttämällä komeuden. Suklaa käyttäytyi esimerkillisen hyvin sulattaessa, sulatin mikrossa 40 sekunnin pätkissä ja seos suli juoksevaksi suklaamassaksi mallikkaasti. Pienen osan suklaasta lisäsin paloina täytteeseen, ja ne toivatkin ihan mukavaa rakennetta kakkuun. Suklaa oli paloitteluakin varten valmiiksi mukavan ohuina ja pieninä paloina joten hirveästi ei tarvinnut käyttää aikaa suklaan paloitteluun. Taikinassa suklaan maku oli vahvempi kuin sitten lopullisessa hyydytetyssä ja jäähdytetyssä tuloksessa, näin valkosuklaa usein leivonnassa käyttäytyy, mutta olisin ehkä lopputulokseen kaivannut hiukan enemmän valkosuklaan makua, jopa makeutta.

Ja kun kaksi riviä jäi yli suklaata niin sen popsin pelkiltään jälkkäriksi. Täytyy sanoa, että tässä on nyt kyseessä nimenomaan leivontasuklaa, sillä maku noin pelkiltään ei ollut mikään valtavan erinomainen, syötävä mutta pliisu. Vaniljan aromi oli hieman pistävä, eikä rakenne ollut silkkinen niinkuin valkosuklaan kuuluisi olla. Tarkoitukseensa tämä käy kuitenkin siis hyvin, joten tälle on helppo antaa kolme pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani