Mainospaikka vapaana

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow suklaatuutit
Tuotteen Rainbow suklaatuutit valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt.
 

Joona 09.02.2016
Rainbowin suklaatuutti, jossa on ulkoisesti havaittavissa vanilia- ja suklaajäätelöä, suklaata päällä ja jotain rakeita (olisikohan jotain muroja?) Suklaa tuutin päällä on halpaa tusinatavaraa, melko pahaa. Rakeet päällä tuovat mukavaa purutuntumaa ja makua pehmeän kermaiseen suklaajäätelöön. Vaniliajäätelö tässä ei oikein maistu millään. Suklaajäätelö on hyvää, mutta sauklaanpalaset päällä huonontavat koostumuksellaan ja maullaan arvosanaa.

Jenni V 08.07.2013
Rainbow suklaatuutit myydään 6 kappaleen pakkauksissa, ja niiden rakenne on vastaava kuin mansikkatuuteissa, mutta mansikkajäätelön tilalla on suklaajäätelöä ja mansikkakastikkeen sijaan pinnalla on suklaanmakuista kuorrutetta sekä vähän karamellisoituja hasselpähkinäpaloja. Jäätelö on kasvirasvajäätelöä, joten rakenteesta puuttuu kermainen samettisuus, mutta silti jäätelö on ihan hyvää "peruskamaa", aika miedon suklaista. Suklaanmakuinen kuorrute ei ole aitoa suklaata, mutta ihan hyvää sekin näin halpisjäätelöön, ja hasselpähkinäkrokanttikaan ei ole liian makeaa makuuni. Jäätelö on hyvä, mutta jotenkin mansikkajäätelöversiossa on enemmän makuvivantteja, nyt tämä on suklaa-suklaakuorruteyhdistelmänä vähän tylsä. Hyvää perustasoa kuitenkin, 3 pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset