Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow suklaa-pähkinämyslipatukka
Tuotteen Rainbow suklaa-pähkinämyslipatukka valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 12.06.2013
Kiire oli treenaamaan ja matkalla tuli vedettyä energiabuustiksi myslipatukka. Tähän tarkoitukseen patukka soveltuikin hyvin, sillä sokeria on reippaanlaisesti. Mikään terveysvälipala tämä ei todellakaan ole, maitosuklaata tuotteessa on 24% ja sokeria 30 gramman patukasta kolmasosa sen painosta. Pähkinän maku patukkaan tulee hasselpähkinästä ja pähkinätahnasta. Patukoita on pahvirasiassa kuusi ja ne on kääritty läpinäkyvään muoviin. Halpistuote tulee siis pakkaustavasta heti mieleen. Patukassa on myslipatukoille ominaiseen tapaan pohjalla kerros suklaata ja päällä on sitten varsinainen mysliosa.

Avatessa kääre leijailee nenään vahva hasselpähkinäesanssisuus, jota inhoan. Ei siis tiedä hyvää... Maku valitettavasti seurailee samaa rataa. Mysli on sellaista semi-rapsakkaa, eli hiutaleet eivät juurikaan rousku suussa. Suklaakerros on hyvin makea ja sulaa todella nopeasti, ja siinä maistuu eniten juuri se hasselpähkinäesanssi. Pähkinänpaloja en kyllä varsinaisesti patukasta löydä, eli ilmeisesti se pähkinätahna on pääosassa. Rusinoita eksyy suuhun pari kolme, niitä en olisi kyllä ihan välttämättä patukkaan kaivannut. Kaiken kaikkiaan kun olisi syönyt kinder buenoa ryyditettynä "terveellisillä" elementeillä. Makuuni yhdistelmä oli outo, enkä kyllä ihan heti tule ostamaan näitä uudellee, vaikka edullisia ovatkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani