Fazer

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow delizione päärynä & karamelli maitosuklaa
Tuotteen Rainbow delizione päärynä & karamelli maitosuklaa valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,71 ja löytyy top 100 -listan sijalta 89. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Olli P 18.06.2013 (Jäsenprofiili)
Iso, ohut maitosuklaan pala jonka tuoksu on hedelmäinen. Suklaa pysyy pureskeltavana ja sisältää pieniä sattumia. Sattumia on sopivasti ja tuovat pientä rapeutta. Tuote on karamellisen makea ja hedelmäinen erittäin hyvin toimivassa suhteessa, molemmat maut tulevat selvästi esiin. Makeus tulee lopussa hieman enemmän esiin, mutta päärynän hedelmällinen maku tuo hyvän tasapainoisen maun suklaaseen. Vaikka tuntuma ei täydellinen ole (kuitenkin hyvä), niin maku on tasapainoinen ja erinomainen. Loisto tuote!

Salla M 16.04.2013 (Jäsenprofiili)
Ihana! Suklaa ja siihen käteketyt maut ovat sopivassa harmonisessa suhteessa keskenään. Konstailematon ja samalla persoonallinen - ei kuitenkaan vielä yllä täydelliseen. Tätä kutsuisin nautiskelusuklaaksi.

Kaisa 13.04.2013 (Jäsenprofiili)
Litteitä isoja paloja, joissa tuoksu jää kovin mitättömäksi. Haukaten maitosuklaa tuottaa myönteisen yllätyksen. Sekä päärynä että kinuski erottuvat selkeinä makuina. Suklaa on niin ikää maitosuklaaksi ihan laadukas ja elegantti, sulaa kielellä mukavasti eikä jätä rasvaisuutta suuntuntumaksi. Jälkimaku jä imeläksi, joka pudottaa arvioinnin keskikastiin

Tuula 13.04.2013 (Jäsenprofiili)
Makea ja kermainen tuoksu - houkuttelee maistamaan. Rakenne on mukavan rapea. Kuivattu päärynä erottuu maussa ja antaa lupauksen mukaan maistajalle sitä mitä hän hakee. Tasapainoinen, helppo herkku

Aki 06.06.2012 (Jäsenprofiili)
Miellyttävän näköinen ja kokoinen pala maitosuklaata. Pienet kinuskin palat tuntuvat ensipuraisusta alkaen ja antavat mukavasti rapsakkuutta tuotteelle. Päärynän huomasin vasta jälkimausta ja yli-imelyyskin seurasi vasta aavistuksen viiveellä.

Eeva-Liisa 30.05.2012 (Jäsenprofiili)
Hieman toffeinen tuoksu. Karamelli tuo kivan rakenteen suklaaseen. Sitrusmainen ensimaku, joka muuttuu karamellimaiseksi. Päärynä täydentää karamellin ja suklaan makua täyteläiseksi, joskin päärynä jää hieman vaisuksi - tulee esiin tosin hetken päästä suklaan syömisen jälkeen. Hieman makeahko minun makuuni. Kuitenkin todella yllättävän hyvä suklaa ei-niin-hyvänä suklaanmyyjänä pitämältäni Rainbowlta.

Veli-Matti 23.05.2012 (Jäsenprofiili)
Tuoksuu hyvältä, ja suklaa maistuu hyvältä. Karamellin maku tulee selvästi esille, mutta päärynä jää etäisen esanssiseksi. Rapea. Nopeasti tulee liian sokerinen jälkifiilis.

Marke H 28.04.2012 (Jäsenprofiili)
Kiva pala, iso. Ensimaku tavanomaista maitosuklaata, maku syvenee, raemaista. Mitä tämä on? Hyvää. Jännä kiva koostumus.

Iikka 27.04.2012 (Jäsenprofiili)
Jokin tuoksuu tässä palassa. Puraistessa kovaa. Jee, jännä maku tuli vähän puun takaa. Olisiko päärynä. Sisällä myös ruoskuu jokin. Maitosuklaa on sivuosassa, mutta jälkimaussa alkaa maistua. Todella makea tuote, mutta jostain syystä tykkään. Hyvä kombinaatio eri aineksia, tosin se rouskuva jää epäselväksi. Tätä söisi enemmänkin.

Hanna P 26.04.2012 (Jäsenprofiili)
Suuria laakeita lohkoja maitosuklaata geometrisilla kohokuvioilla. Jotain pieniä vaaleita sattumia joukossa. Tuoksu melko makea ja aika tavanomainen. Rouskuupa suklaa ihanasti purressa hampaissa. Aivan yltiö-överi-ällömakea, mut jotenkin vaan niin ihanaa!

Päivi 26.04.2012 (Jäsenprofiili)
Litteitä maitosuklaapalasia. Oikein hyvä tuoksu. Päärynäähän tässä onkin ja jotakin rapisevaa murusia. Makea päärynän maku sopii hyvin tähän suklaaseen, mut noi murusten raksunta tuntuu häiritsevän. Yhden palan syötyä huomaa tän olevan tosi makeaa. Suu on suklaisen tahmea. Jälkimaku on jo liian makea.

Jarkko Karhunen 26.04.2012 (Jäsenprofiili)
Ohuessa maitosuklaapalassa on vieno hedelmän tuoksu. Puraistaessa maku vahvistuu nopeasti päärynäksi ja se aiheuttaa sisäisiä riemunkiljahduksia. Joko päärynä on sokeroitu tai sitten seassa on muutakin sokerista rousketta. Tämän suklaan kaksi pientä vikaa ovat liikamakeus ja nuo hampaissa rouskuvat sokerit. Päärynäinen maku on kuitenkin loistavan hedelmäinen ja juurikin päärynän makuinen, enkä voi ylistää sen hyvyyttä riittävästi. Em. pienet puutteet kuitenkin laskevat kokonaisuuden arvosanan pykälällä maksimista.

Jenni V 14.04.2012 (Jäsenprofiili)
Erittäin vaaleaa maitosuklaata, maultaan maukasta, toffeetwistillä kuten fazerin punainen. Taas ohut levy jossa suuria palasia. Tähän makuun muoto sopi erinomaisesti. Odotin samaa krokanttivyöryä kuin pähkinäversiossa mutta se puuttui. Hyvä. Sitten päärynä. Maistuu. Toki vähän esanssiselta, mutta mieleen tulee lähinnä muumilimu eikä siideri kuten fazerin versiossa. Päärynä on rapsakoitu sokerilla ja maissitärkkelyksellä eli tämä on vähän crisp-suklaata. Makuyhdistelmä on mielestäni hyvä, parempi kuin fazerin tumma suklaaversio. Makeahan tämä on, mutta ei minua juuri haitannut, johtuikohan sitten maisteluillan rankasta salitreenistä.

Kirsi I 13.04.2012 (Jäsenprofiili)
Päärynä suklaassa tuo paljon ennakko-odotuksia, mutta tässä petyin karvaasti. Ensin tuoksu ja maku on vahvan hedelmäinen, mutta sitten maitosuklaan joukkoon pieninä rapeina murusina sekoitettu karamelliosuus ja sen kaikenvoittava sokerisuus peittää alleen sekä päärynän että suklaan maut. Pelkkää imelää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet