Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow delizione dark 52%
Tuotteen Rainbow delizione dark 52% valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 20.10.2013
100 g Rainbow-kopio tobleronesta tummasuklaisena. Patukka on valmistettu Sveitsissä ja on tyylikkään näköinen pahvikuoressaan. Patukassa on suhteessa paksu pohjaosa, joka on höystetty mantelinpaloilla ja hunajanugaalla. Mantelia tuntuu olevan runsaasti, vaikkakaan se ei maistu juuri millekään, ja hunajaa ei edes silmillä huomaa, maistan vain häivähdyksen pari kertaa patukan syönnin aikana. Tämän puolesta siis kopioversio häviää selkeästi alkuperäiselle.

Tobleroneen erottaa myös palasten muoto, ne ovat pieniä vinokolmioita, eikä niissä ole mantelia eikä hunajaa mukana. Palaset ovat sen verran pieniä ja pohja on paksu, että yksittäistä palasta on hankala saada patukasta irti. Miinusta tästäkin. Sitten vielä maku ja rakenne: Suklaa on selkeästi tummaa ja makeutta on minusta (jopa liiankin) vähän, mutta harmittavan kovaa suklaa on, ja maku on tummaksi suklaaksi vivahteeton. Suklaa ei sula suussa aivan niin nopeasti kuin haluaisi, ja siksipä makukokemusta suussa saa odotella vähän liiaksi. Vähän pettymys tämä oli, näytti paremmalta kuin maistui.

Aki 10.04.2012
Vaisua tummahkoa suklaata. Ensipuraisulla tuntui jokseenkin teolliselta / tunkkaiselta. Pakolliset pähkinätkin oli seassa, nekin tuntuivat oudon kumisilta ja tahmaisilta.

Eeva-Liisa 30.03.2012
Paksu ja hankalasti lohkaistava pala, tulee mieleen Toblerone. Toblerone kummittelee myös maussa. Tosi hunajainen jälkimaku, ehkä liiankin. Hunaja tuo lievää muovisuuden tuntua makuun. Tumma suklaa on hyvän makuista eikä lainkaan kitkerää.

Jarkko 16.01.2012
Meinasipa mennä hermot, ennen kuin oikeaoppisesti sai avattua kääreen... Kai tämä Toblerone-kopioksi on tarkoitettu, mutta en voi olla varma, kun en T-roneja itse syö. Tumma suklaa on tunkkaista ja samalla oudon pippurisen makuista. Sitkeät purkkamuruset patukan pohjaosassa eivät makuun juurikaan vaikuta, mutta antavat sentään jotain tekemistä hampaille. Jaa, mutta samalla kun tätä kirjoitan, käväisikin suussa pienenpieni hunajainen maku, joka lienee purkasta lähtöisin. Ei tästä kyllä positiivista kerrottavaa löydy.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani