Mainospaikka vapaana

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow maapähkinäsuklaa
Tuotteen Rainbow maapähkinäsuklaa valmistusmaa on Espanja. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 07.11.2013
Rainbown Snickers-kopion patukkasuhteet (pähkinä, maitosuklaa, pehmeä nougat, toffee) ovat tuoteselosteen mukaan prikulleen samat kuin originaaliversiossa. Enkä kyllä maustakaan huomaisi välttämättä eroa alkuperäiseen. Mahdollisesti pähkinä on osittain pienempinä kappaleina, ja sitä tuntuu olevan myös rouheena nougat-kerroksen joukossa, jota en muista alkuperäisessä. Toffee on kenties vähän kiinteämmän oloista, tosin varmaan tarjoilulämpötilallakin on tässä merkitystä (nyt oli maistelussa viinikaappikylmänä). Mukava energiapommi tämä on, eikä yhtään sitä huonompi kuin alkuperäinen, ei tosin parempikaan eli keskitason patukka.

Hanna P 21.03.2013
Maitosuklaata pinnalla ja sisällä puoleksi vaaleaa massa ja puoleksi toffeeta. Joukossa pieniä paloja pähkinää. Ihanan pehmeän makuinen toffee ja suolainen pähkinä. Minkäs sille mahtaa, et yhdistelmä vaan on ihan mahtava!

Jarkko 18.03.2013
Snickersin (olipa tämä sitten alkup. tai kopio, sillä olen sokkomaisteluissa) koostumushan on se, että maitosuklaakuoren sisällä on pehmeää nougattia ja toffeeta, jonka seassa suolapähkinää. Tässä kappaleessa pähkinää on todella vähän ja toffeekin on oudon makuista. Kaikki maut ovat joko neutraaleja tai teollisia, mutta kuitenkin syötäviä. Makeus keskinkertaisella tasolla mutta pähkinöiden puute on anteeksiantamatonta.

Aiempi arvio 10.1.2012: Snickers-kopiohan tämä. Kuten muutkin maistamani kopiot yhdestä suosikkipatukoistani, on tämän maku erittäin lähellä alkuperäistä. Jälleen herää kysymys, onko tämä kopio vai alkuperäinen halvemmilla kääreillä? Maukkaat suolapähkinät sopivat toffeen ja muun jankin kanssa täydellisesti yhteen. Pitäisi kyllä joskus suorittaa ihan Snickers-sokkovertailu.... Arvosana: 5.

Päivi 18.03.2013
Epämääräisen näköinen sisältö. Suklaata ohut kerros päällä. Sisällä sotkuisessa kasassa toffeeta, pähkinää ja nougatia. Ensimakuna pieni suolaisuus, sitten ei mitään makua. Helppo ja nopea syötävyys. Toffeeta valuu hieman ja toisella haukkauksella jokin suolainen maku ja sit tulee vasta makeutta. Maku on kyllä pliisu ja mieto. Mut jälkimaku yksinomaan makea. Pähkinät ja nougat jäävät suuhun pyöriskelemään toviksi.

Iikka 18.03.2013
Pähkinäinen ja makea mössö on tämän patukan sisus. Pähkinät rutisee suussa, mutta maku jää ehkä toffeen jalkoihin. Liian makea. Sopii oikein hyvin nopeaan energiavajeeseen.

Teresa 18.03.2013
Selvästi ainakin ulkonäöllisesti erilainen Mister Choc peanut & choco - nougatia on paksummalti, suklaata ohuemmalti ja pähkinät on pienempinä paloina. Ei tuoksu miltään. Erittäin venyvää toffeeta tässä ainakin on. Pähkinä saisi olla isompana sillä pieninä palasina se melkein katoaa jonnekin. Nougat ja toffee hallitsevat makuelämystä, suklaa ei maistu juurikaan, ja pähnkinätkin vain jälkimakuna. Ei tämä pahaa ole, mutta selvästi huonompaa kuin Mister Choc peanut & choco. Kokonaisuus on jotenkin mitäänsanomaton ja mauton, ja jälkimaku on jotenkin tunkkainen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset