Mainospaikka vapaana

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow delizione
Tuotteen Rainbow delizione valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Helmi 28.11.2012

marco 19.01.2012 : Rainbowin Toblerone-versiohan tämä on, mikä tuli heti avatessa huomattua. Yllätyin erittäin positiivisesti pehmeän vahvaa makua ja parempaa koostumusta kuin Tobleronessa. Tämä oli pitkästä aikaa suklaan suurkuluttajan suussa jymy-yllätys. Suosittelen ehdottomasti muillekin!

Miia 04.10.2011 : Rainbow on ottanut mallia Tobleronesta, patukan muotoilu sekä manteli(-hunaja)-täyte paljastavat esikuvan... Muistuttaa maultaan huomattavan paljon Tobleronea, eli hampaisiin jää natustelun jälkeen (hunaja-)mantelimassa. Palaset hauskan mallisia, näitä on kiva napsutella. Jotenkin kuivempaa kuin perus-Toblerone, joten ei yllä esikuvansa tasolle. Suklaakin maistuu "halvemmalle". Lopputulos kuitenkin ihan OK, kyllä tätä pahimpaan suklaahimoon vetää - vaikka jos Toblerone-tyyppistä suklaata tekee mieli, niin sitten kannattaa suosiolla ostaa se aito ja alkuperäinen...

sirpa 03.11.2010 : Hyvä hinta ja laatusuhde. Muistuttaa todellakin Tobleronea paljon. Jostain syystä tämä loota on lähi-Prismassani aina melkein tyhjä, siispä muutkin ovat sen löytäneet.

suklaahirviö 20.07.2010 : Köyhän miehen toblerone! Toiveeni olivat korkealla tätä ostaessa, mutta valitettavasti odotukset eivät täyttyneet. Suklaan kääre on kaunis ja ylellisen oloinen - syvää sinistä ja kultaa. Jännittävä muotoilu "epämuotoisine" palasineen! Sata grammaa suklaata on tässä laitettu patukkamuotoon ja sehän on tietysti virkistävää. Mutta mausta en jaksa innostua. Tobleronen suklaa on vaaleaa maitosuklaata, tässä maitosuklaa tuntuu tummemman oloiselta. Samat viat tässä on kuin tobleronessakin, eli epämiellyttävän kovat "sattumat", joista tulee lähinnä mieleen kuivuneet purukuminkikkareet. En osta toiste, vaikka kerran tätä kyllä syödä voikin.

Chi 20.07.2010 : Tyylikäs pakkaus, vau! Kuvaus paljastaa tämän patukan Toblerone-kopioksi. Maku on lähellä alkuperäistä versiota, mutta suklaa selkeästi halvemman oloista ja hunaja"klöntit" loistavat poissaolollaan. Sääli! Kuitenkin ihan hyvä hinta/laatusuhde, varmaan ostan toistekin. Palat olivat mielestäni oudosti muotoiltuja, vaikea saada otetta (ja syödä vain 1 pala kerrallaan).
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset