Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow suklaarae 42%
Tuotteen Rainbow suklaarae 42% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Sokerikuoriset, Tuotannosta poistuneet.
 

Spiral 27.02.2011

Miia 18.01.2011 : Yllätti positiivisesti. Kuori on paksu, mutta minttuinen. Suklaa ehkä peruskamaa, mutta ainakin sitä on riittävästi. Maku oikein suklainen, mutta minttuisen raikas, hienoa! Miinusta siitä, ettei näitä oikein pysty pureskelemaan, jolloin nautinto olisi varmasti suurempi - nyt joutui imeskelemään hetken ennen kuin pääsi suklaaseen käsiksi. Edullinen hinta! Ei kohonnut suosikiksi (en tämän tyypin namuista niin välitä), mutta ei huonokaan. Hyvää keskikastia.

Sindy 12.03.2009 : Ihan ok... Telkkaria katsellessa tuli näitä naposteltua niin, että ensin söin kuoret ja sitten imeskelin suklaan. Suklaa on ihan perussuklaata mielestäni ja sopii tähän hyvin. Parhaiten näistä tosin saa maut esille kun heittää kourallisen kerralla suuhun. Voisin kuvitella ostavani näitä useimminkin esimerkiksi matkaevääksi tms...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani