Mainospaikka vapaana

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow hasselpähkinätäytesuklaa
Tuotteen Rainbow hasselpähkinätäytesuklaa valmistusmaa on Espanja. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,13 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Olli P 15.06.2013
Tuoksu on ns. halvan maitosuklainen. Tuote on hieman sulanut kesästä johtuen. Pysyy kuitenkin kasassa hienosti, mutta on pehmeää. Täytteessä oleva pähkinärouhe erottuu ja tuo kivan lisävivahteen tuntumaan. Maussa ei tule suklaa tai pähkinä mitenkään erityisesti esiin, vain tällainen perus makeus joka voimistuu loppua kohden. Kyllä tästä tuotteesta paistaa kilometrien päähän että on ns. kopio tuote. Hinta/laatu suhde on kuitenkin kohdillansa. Kyllä tätä syö ihan mielellänsä, mutta ei tämä aidolle (fazer geisha) pärjää lähellekkään.

Mirja 09.05.2006
Todellakin hyvää näin halvaksi suklaaksi.

Kirsi T 27.01.2006
Suklaan maku hieman halpamainen kuin jäljitelmä jostain paremmasta. Suklaamassa on tunkkaista. Täytteen pienet rakeet maistuvat ja tuntuvat suussa ihan kivalta. Kokonaisuus keskinkertaista syötävää.

Jarkko 25.01.2006
Maistuu ja tuntuu monella tavalla Fazerin Geishalta, mutta firman logoa suklaassa ei näy, joten ei ole sitä. Suklaan ensimaku hieman teollinen ja puraisu paljastaa että suklaa on melko kovaakin. Hyvää tämä ehdottomasti kuitenkin on, vaikka suklaa ei imeskelemällä sula suuhun vaikka kuinka imuttelee. Jälkikäteen pakkauksesta löytyi tieto että tämä on Pandan valmistama.

Antti K 25.01.2006
Pehmeä, toffeenmakuinen, ehkä hieman liikaa minun makuun. Jälkimaku jää toffeen mukana pitkäksi aikaa. Tulee mieleen Pandan suklaat, joissa semmonen tietty maku kaikissa.

Antti H 25.01.2006
Hieman pahvisen makuista maitosuklaata. Kohtuu tavallista. Elämystä piristää jokin raksuva täyte, sitä saisi kuitenkin olla enemmän.

Satu 25.01.2006
Mukavan makuista suklaata, jota tosin ei pysty selättämään imemällä vaan sitä joutuu aikansa pureskelemaan. Sisällön pienet raksuvat jutut piristävät nougatmaista kokonaisuutta. Olisikohan sokeritonta, kun makeus maistuu jotenkin erilaiselta?

Susanna K 25.01.2006
Suht. mauton suklaa, jonka sisällä ratisee jotain, keksinpalojako? Ei kovin rapia pläjäys.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset