Mainospaikka vapaana

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow suklaamuffinit
Tuotteen Rainbow suklaamuffinit valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.
 

Susanna K 18.06.2008
Rainbow tehnyt vähälaktoosisen suklaamuffinin markkinoille. Eka puraisu paljastaa muffinssin tuhdin olemuksen, kaakaota on käytetty rutkasti, samoin rasvaa ja onpa joukkoon laitettu suht isoja suklaapaloja jotka eivät maistu ihan laadukkaalta, hädintuskin ollenkaan. Pisteen saa ainakain muffinssin koostumus eli ei ollenkaan kuivaa vaan sopivan kosteaa. Valitettavasti tämä maistuu kaikesta huolimatta just halpistuotteelle eikä saa takuulla ostamaan toista kertaa. Maistavatkohan tekijät itse valmista tuotetta ollenkaa jotta voivat sanoa että tämä on oiva tuote kuluttajalle...

Jarkko 17.06.2008
Koruttoman pakkauksen sisällä on neljä isoa Saksassa valmistettua muffinssia (tai muffinia, kuten Rainbowlla tuote nimetään). Muffinit ovat todella suklaisen näköisiä näkyvien suklaapalasten ja tumman värityksen ansiosta. Moniin kilpailijoihin nähden moraalista plussaa tulee myös koosta, näitä ei aikuinen mieskään syö yhdellä tai edes kahdella puraisulla. Painoa per muffini tulee 75g neljän kappaleen rasiassa.

Tuoksussa on selvästi suklaata, mutta voisi olla enemmänkin. Nappaan ensimmäisenä suuhuni suklaahipun, joka on noin rusinan kokoinen, eli isohko. Se ei tunnu ihan aidolta suklaalta, vaikka maku onkin voimakkaan kaakaoinen. Suklaana ei kyllä tulisi tuota syötyä, mutta tässähän on muutakin kuin nuo hiput. Haukkaan palasen muffinista ja totean jälleen, että suklaan maku voisi olla vielä selvemminkin esillä. Kyllä tässä suklaa (tai kaakao) maistuu, mutta jotenkin jää kuitenkin keskinkertaiseksi tämäkin muffiniviritelmä. Hieman turhan teollisen makuinen kokonaisuus, mutta kuten monet ennen tätä, ihan kelpo kahvipulla, vaikka suklaisuus jääkin sivuosaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset