Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow suklaa kermajäätelö
Tuotteen Rainbow suklaa kermajäätelö valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,11 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt.
 

Hanna P 18.07.2008
Kaakaoinen ja ei niin makea suklaajäätelö ja hyvin makea suklaakastike. Määrät sopivia ja yhdistelmä toimii.

Jarkko 18.07.2008
Nimi lupaa paljon. Kermainen koostumus onkin miellyttävä, mutta outo pahvinen sivumaku ei miellytä yhtään. Pinnalle on raskittu sentään vähäsen suklaata roiskutella, mutta säästeliäällä päällä on suklaaleipurikone ollut tätä tehdessä. Olikohan pinnalla myös hitusen verran suklaakastikettakin? Suosittelen tätä ostaville kuorimaan päältä n. 3cm kerroksen, syömään sen ja tarjoamaan loput vaikka... no jollekkin jolle se kelpaa.

Antti H 18.07.2008
Tavallista, ei mitenkään iljettävää. Suklaajäätelöä piristää makea suklaakastike ja hiput. Tässä ei ole mitään tajuntaa räjäyttävää, mutta ei mitään huonoakaan.

Päivi 18.07.2008
Suklaajäätelöä, jonka päällä on kastikeraitoja. Kastikkeessa on toffeen makua. Jäätelö maistuu kokonaisuudessaan liian makealle. Ei oikein jäänyt suklaanmakua.

Hanna-Maria 18.07.2008
Päällä erittäin vahvan makuista tummaa suklaakastiketta ja raastetta. Suklaakastikkeen maku häipyy kuitenkin aika nopiaan suusta. Mutta ihan on sopivasti makeutta minun makuuni.

Tapani H 18.07.2008
Kermaisa, vähän ylimakea maku. Suklaalastut aika ohuita ja mitäänsanomattomia.

Janne J 18.07.2008
Jotenkin tunkkaista, tummahkoa maultaan, mutta ei erityisesti väriltään. Sopivan täyteläistä. Pinnalla makeahkoja suklaalastuja. Ei herätä suuria tunteita, melko perustavaraa. Suuhun jäi kuitekin hyvä maku.

Satu 18.07.2008
Vaaleahkoa suklaajäätelöä ja seassa tummempaa suklaakastiketta sekä päällä näön vuoksi suklaalastuja. Maku on lähinnä kai kastikkeen ansiosta suklainen ja koostumus positiivisen täyteläinen. Tätä voi jo oikeasti kutsua suklaajäätelöksi.

Antti M 05.02.2008
Pehmeää jäätelöä, jossa suklaakastiketta ja suklaalastuja päällä. Ei mitään hienouksia tai isoja suklaakönttejä seassa vaan maukasta perussuklaajäätelöä. Hinta/laatu-suhde kohdillaan eli mukava satsi isompaan jäätelönhimoon. Saksalaista kaiken lisäksi, joten yllättävänkin hyvää...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani