Leader Vegeway

PRAZSKÁ COKOLÁDA Suklaalevyraadissa

Prazská Cokoláda miniaturky z horke cokolady 51%
Tuotteen Prazská Cokoláda miniaturky z horke cokolady 51% valmistusmaa on Tsekki. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Prazská Cokoláda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Maija 02.12.2012
Ohut pieni neliö harmitonta tunnaa suklaata käärittynä Prahan maisemiin. Ei ihmeempää makua tai jälkimakua. Eiköhän tässä suklaassa hienointa ole nuo kuvat, ja tietty tuliaissuklaaksihan tämä varmaan on tarkoitettu, niin onhan tuliaisia aina kiva saada :)

Marika 13.11.2012
Onpa kaunis metallirasia suklaille, ja itse herkutkin ovat yksittäiskäärittyjä maalauksellisiin nähtävyyksiä esitteleviin papereihin. Usein nämä turistituotteet ovat kuitenkin pettymyksiä, joten odotukset eivät ole korkealla. Onneksi suklaa on melko tummaa ja pureskeltavanoloista, ei siis mitään hampaatonta kalenterisuklaata. Yltiömakeuden karikoiltakin on vältytty. Tuote ei ole mitenkään ihmeellinen, mutta ansaitsee huoliteltuine pakkauksineen keskivertoa paremmat pisteet.

Laura 08.11.2012
Kiva peltipurkki, jossa yksittäin Prahan nähtävyyksillä varustettuihin kääreisiin kieraistuja tumman suklaan paloja. Varsin ilahduttava tumma suklaa. Taloussuklaamainen, mutta hyvällä tavalla. Koostumus lohkeaa mukavasti ja aromit ovat kohdallaan. Tätä saattaisi ahmia enemmänkin, mutta onneksi yksittäispakkaaminen estää touhua riistäytymästä käsistä.

Sanni 07.11.2012
Litteitä, pieniä, neliön mallisia yksittäispakattuja konvehteja, joissa kauniissa kääreissä nähtävyyksien kuvia (ilmeisesti Brahasta). Kääreen alta paljastuu tummaa suklaata, joka maistuu laadukkaalta, eli ei ole tunkkaisen makuista kuten jotkut tummat suklaat ovat. Tuoksu on myös hyvä ja tämä on sopivan makeaa ja ei liian tummaa maitosuklaan ystävällekään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet