Fazer

KALLARI Suklaalevyraadissa

Kallari organic 75%
Tuotteen Kallari organic 75% valmistusmaa on Ecuador. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kallari -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 75-84%, Levyt (lisukkeettomat), Luomu.
 

Jarkko Karhunen 23.05.2013 (Jäsenprofiili)
Suklaassa on vahva kaakaon tuoksu. Se lähtee sulamaan todella nopeasti kielen ja kitalaen välillä muodostaen miellyttävän sileän massan. Maussa on jotakin tuttua, mutta en vaan onnistu taaskaan saamaan päähäni makumuistikuvan lähdettä. Makua voisi ehkä kutsua hieman kukkaiseksi, mutta pelkästään positiivisessa mielessä, sillä maku ei ole missään nimessä ylimenevä. Kitkeryydestä ei ole tietoakaan ja sanoinko jo, kuinka sileäksi tämä suklaa sulaakaan suussa.

Iikka 23.05.2013 (Jäsenprofiili)
Ohhoh, melkoinen maku valtaa suun heti kun palan heittää suuhun. Todella jännä maku. Siihen kun lisätään palan pehmeä, suussa sulava koostumus, ollaan jo korkeiden pisteiden äärellä. Tuntematon hyvä maku on kuitenkin liian pliisu vitoseen.

Hanna P 22.05.2013 (Jäsenprofiili)
Keskikokoisia aika paksuja ja hyvin tummia tummansuklaan paloja lehtikuviolla. Tiukan kaakaoinen tuoksu. Kivasti sulaa suuhun ja maku on kiehtova, mut onko hyvä? Kaakaota ja häivähdys tiskiainetta? Purren on aika tuimaakin tavaraa, vaan jälkimaku on hyvä ja aika pehmeä. Kolmannessa palassa irtoaa jo aromejakin, vaan yhä aika tuiman kaakaoinen. Kiehtovuudessaan kakkonen arvosanaksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet