Laatusuklaa

LEVY CHOCOLATE Suklaalevyraadissa

Levy Chocolate Peru 71% (batch 14)
Tuotteen Levy Chocolate Peru 71% (batch 14) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Levy Chocolate -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Teresa 27.11.2013
Erittäin simppelin näköistä, tummaa suklaata. Palaset ovat yksinkertaisia nelikulmioita, ilman brodeerauksia. Palaa lohkaistessa kuuluu mukava naksahdus. Suklaa tuoksuu tosi miellyttävälle, sellaiselle kirpakan marjaiselle. Puraistessa rasahtaa kivasti. Ensimaku on miellyttävä: mieto ja hieman kaakaoinen. Keskimaku on melkoisen kitkerä, mutta varovasti maisteltuna kitkeryyden alta paljastuu ihan kiva kavalkadi marjaisia makuja ja mukavaa raikkautta. Jälkimaku on pehmeä ja melko pitkä, miellyttävän lämmin. Ensimmäisen palan jälkeen toinen palanen maistuu yllättäen huomattavasti paremmalta. Eka palasessa tuntunut kitkeryys katoaa mystisesti johonkin ja tilalle tulee hieman sitruksinen makuvivahde. Huomaan taittavani vielä kolmannenkin palasen suuhuni ja taas maku on hieman erilainen. Kokonaisuus on siis melko veikeä, joka palanen maistuu eriltä. Ei nyt parasta tummaa suklaata, mitä olen maistanut, mutta hyvää joka tapauksessa. Todella monisyinen makuelämys.

Hanna P 26.11.2013
Pienehköjä palasia tummaa suklaata. Tuoksu miedon kaakaoinen. Imeskellen vivahteikas maku, vaan "ärjyyskin" puskee hieman pintaan. Laadukkaan oloinen ja puhdaslinjainen tummasuklaa, jonka vivahteet vain paranevat kun syö enemmän. Yllättävää kyllä, tämähän on hyvää!

Iikka 26.11.2013
Hedelmäisen pistävä tuoksu. Voimakas yrttinen maku. Mehevä imeskeltävä. Viipyilevä hyvä jälkimaku. Ei sokerihiirille. Vaikkakin tällaisia suklaita alkaa markkinoilla olla, on se vielä harvinainen laji. Jää nähtäväksi katoaako vai yleistyykö tämä lajike. Toivoisin että suuri yleisö pääsisi kokeilemaan.

Aki 17.05.2013
Pieniä tummia palasia. Miellyttävän napakka, mutta samalla pehmeä purutuntuma. Ensivaikutelma raikkaan hedelmäinen, loppua kohden maku hieman laimenee ja tuotteesta jää sen vuoksi hieman vaisu kuva.

Saara 19.04.2013
Tumma suklaa ja pienet palaset. Palakoko ei ole mieleen, mutta maku on ärjyisä ja silti valloittavan hedelmäinen. Imeskellessä suun valtaa ihanan sitruksinen ja kirpsakka tumman suklaa aromi, joka ei ole pätkääkään kitkerä. Jälkimaku ei valitettavasti ole kovin pitkä vaan taittuu nopeasti. Loppumaussa on ehkä hiven banaania tai jotakin muuta trooppista hedelmää. Herkullista, kerta kaikkiaan laadukas suklaa!

Veli-Matti 17.04.2013
Tummaa ja kovaa suklaata, viettelevä tuoksu. Voimakkaan ärheä, useamman palan jälkeen nautittavampi. Tummaksi suklaaksi kelpotavaraa.

Olli P 15.04.2013
Tumma suklaa tuoksuu ja suklaasta tulee pikkukiva napsahdus. Sormissa suklaa on kovahko, mutta purtaessa mukavan pehmeä.Vahva suklaan maku tulee suuhun. Kitkerähkö maku, joka jatkuu jälkkäriin. Ihan ok tämä on ja varmasti monen mieleen, mutta ei uponnut minuun.

Mikael 13.04.2013
Aluksi makeahko elämys, mutta nopeasti ja liian karvaaksi muuttuva jälkimaku pilaa alkuviehätyksen, korkea kaakaopitoisuus, liian tumma suklaatuttavaisuus omaan makuun, mutta tumman suklaan ystäville varmaan varteenotettava suklaa.

Miriam 11.04.2013
Suhteellisen tumman "väristä" suklaata. Tuoksu tumman suklaan oloinen, palakoko pieni. Maku on raikas, ihanan suklainen. Miellyttävä, jotenkin hedelmäinen. Tätä olisi syönyt lisääkin ja vaikken yleensä ole edes tämän tummuusasteen suklaiden ystävä, tämä oli todella miellyttyävä kokemus. Laadukas, hyvä, tummasuklaa.

Eeva-Liisa 10.04.2013
Ei miellyttävä jälkimaku. Kitkeräthkö. Suuhun jää paha maku ja tahma. Ehkä ruuanlaittoon.

Anita 09.04.2013
Huh, tummaa suklaata, tuhti ja hieman karvas maku jää viipyilemään suuhun. Kiitos, minulle riittä yksi pieni pala yhdellä kertaa.

Jarkko 29.03.2013
Helsinkiläisen Levy Chocolaten toinen tuote on tullut markkinoille. Suklaan kaakaopavut tulevat Perusta ja kaakaoprosentti on edeltäjänsä tavoin 71. Ensimmäisessä tuotteessa, Madagascarissa, oli mielestäni hieman liian vahva rusinan maku. Vaikka yleismaku tässäkin suklaassa on vahva, se ei ole yhtä vahva kuin Madagascarissa. Tämä ei myöskään maistu rusinalta, mutta miltä tämä maistuu? Jos suklaapalan pistää kielen alle, tuntuu siellä aavistuksen suolaista makua, jota ei muuten kyllä huomaa. Suklaassa on runsaasti hapokkuutta ja hieman piilevästi jonkin verran karvauttakin. Tämä on edeltäjäänsä parempi ja jään mielenkiinnolla odottamaan seuraavaa Ouluun asti saatavaa tuotetta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani