Laatusuklaa

LEVY CHOCOLATE Suklaalevyraadissa

Levy Chocolate Madagascar 71% (batch 5)
Tuotteen Levy Chocolate Madagascar 71% (batch 5) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Levy Chocolate -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Saara 01.03.2013
Tummaa suklaata, kirpakka ja metallinenkin alkumaku. Kirpeät makukokemukset ja sitruuna leikkii kielellä, ja tästä tulee mieleen melkein sellaiset suussa raksahtelevat jutut, joita ennen vanhaan oli jäätelön pinnassa. Toisella puraisulla tunnistan melkein poltettua sokeria sekä jotakin hyvin tuttua, jonka nimeä ei nyt tule mieleen. Erittäin mielenkiintoinen ja erilainen suklaa, jossa makeus on erikoisella tavalla yhteydessä poltetun sokerin ja sitruunan makuihin. Suomalaista tuotantoakin vielä, hieno juttu. Ei tajunnanräjäyttäjä, mutta jään mielenkiinnolla odottamaan valmistajan tulevia tuotteita.

Anita 26.02.2013
Tuhtia tummaa suklaata. Vahva joskin jotenkin tunkkainen haju. Makuuuni suklaa on liian kitkerää, vaikka rusinainen tunne tulee suuhun - rusinan makeus puuttuu. Maku säilyy pitkään, ei kylläkään miellyttävänä.

Miriam 16.02.2013
Sopivan pienet palat, todella tummaa ja tunkkaista suklaata. Jotenkin rusinaista, vanhaa kaapin pohjalle unohtuneen rusinaista. Suklaa tarttuu hampaisiin. Multaista, on kuin olisi maata syönyt.

Sami 22.11.2012
Levy mainostaa olevansa tinkimätön suklaatehdas, joka on samalla hyvä kuvaus Madagascar 71% -suklaalle. Syödessä suuhun nousee samantien väkevän hapan maku, josta jää lähes pistelevä jälkimaku vielä pitkäksi aikaa. Imeskeltäessä happamuus tuntuu sitäkin vahvemmalta. Marjaisuus ja hedelmäisyys sekoittuvat suklaan happamuuteen, jonka takaa on vaikea erotella yksittäisiä makuja. Yksi pieni rivi paloja riittää varsin hyvin, eikä jää yhtään suklaannälkä. Kaiken kaikkiaan tämä suklaa on voimakas kokemus. Sen myötä on ainakin yksi syy piirtää Suomi maailmankartalle.

Harri R 21.11.2012
RUSINAA, ei suklaata. Ken tykkää, tykkää. Maistuu tosi kauan suussa, rusinaisuus häviää. Tykkään rusinasta, mutta mielellänin ostan rusinat rusinana.

Iikka 07.11.2012
Pieniä palasia aistikkaan tuoksukasta tummaa suklaata. Ei uskoisi ettei tässä ole käytetty mausteita, sillä niin maistuu rusinalle. Pieni palanen antaa todella mukavan ja oivan potkun! Mehevä, energisoiva suklaa, joka ei kuitenkaan näin äkkiseltään maistu edes suklaalle. Lopputuloksena hyvän makukokemuksen lisäksi on todella nihkeät hampaat, mutta niistäkin päästään muutamassa sekunnissa. Niin jännittävä että annan tälle 5 pistettä vaikka se kaakaon maku siitä jäi puuttumaan.

Teresa 07.11.2012
Makeantuoksuista. Imeskeltäessä tosi jännä - vuorotellen hedelmäinen ja kitkerä. Aina kun pääse ajattelemaan että tämähän on hedelmäistä niin maku muuttuu kitkeräksi - ja päin vastoin. Pureskeltaessa paahteinen, marjainen, erittäin aromikas ja monivivahteinen. Jälkimaku ehkä hieman kuiva, mutta kokonaisuus todella mielenkiintoinen, monipuolinen, maukas ja yllätyksellinen. Jokainen puraisu tuo uusia makuelämyksiä!

Kirsi I 06.11.2012
Pieniä palasia hampaissa rapsahtelevaa suklaata; jos suklaa voi olla rapeaa, niin tämä on sitä. Maku irtoaa luumuisena ja rusinaisena vuorotellen, välillä häivähtää makeuttakin, vaikka luumuisuus ja kuivuus eniten kilpailevatkin keskenään, lopputulos on suunnilleen tasapeli, eikä kitkeryys jää viimeiseksi mieleen.

Päivi 06.11.2012
Ihan ekana huomaa tän olevan kuivaa. Sit tulee voimakkaasti hyvä maku, jotakin hedelmää muistuttava maku. Sen maku säilyy hyvin suussa. Kuivuus kyllä häiritsee. Taustalla huomaa metallimaista makua. Mielenkiintoinen makuelämys. Jää hauska tuntemus poskien sisäpuolelle, joka sykkii makua.

Janne J 06.11.2012
Tuoksu on lievästi houkutteleva. Imeskeltynä kiinnostavan ja omaleimaisen aromikas suklaa, vaikkakaan en osaa eritellä, että mikä maku tässä on eniten pinnalla. Pureskeltuna aromikkuus on vielä voimakkaampi, jopa turhankin päällekäyvä. Kaiken kaikkiaan kuitenkin positiivinen elämys, joka on varsin kaukana tavallisesta lähimarketin hyllyltä löytyvästä tummasta suklaasta.

Jarkko 06.11.2012
Alkumaku on todella erikoinen. Hetken luulin suklaan sisältävän suolaa, mutta maku muuttuukin nopeasti päivänselväksi rusinan mauksi. Enpä muista näin rusinaista suklaata koskaan syöneeni. Suklaa kuivattaa suuta jonkin verran, eikä ole koostumuskeltaan silein maistamani suklaa. Makua voi hyvällä omallatunnolla kutsua omalaatuiseksi ja ennenkaikkea mieleenpainuvaksi. Omaan makuuni tämä ainakin näin ensitutustumisella maistuu hieman liian eksoottiselta. Todella pitkä ja viipyvä jälkimaku.

Hanna P 06.11.2012
Pienehköjä ja keveän oloisia paloja aika tummaa suklaata. Jännä mausteisen pippurinen tuoksu. Hui, karmea maku leviää suuhun heti ensi-imeskelyllä. Maku vähän pehmenee ja muuttuu rusinaiseksi, mut siis hui! Toinen pala ei enää niin paha. Suussa hyvin kuivaa ja yskittävää syönnin jälkeen. Ei täysin paha, mut en vaan voi antaa parempia suklaalle, joka ensin säikäyttää ja sitten kuivattaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani