Fazer

MUZZI Suklaalevyraadissa

Muzzi cubarancia 72%
Tuotteen Muzzi cubarancia 72% valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Muzzi -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Aki 09.03.2014 (Jäsenprofiili)
Marjaisan tuoksuinen napakka tummasuklaa pala. Imeskellessä hedelmäisyys nousee myös mukavasti esiin. Korkeat kaakaoprosentit, mutta ei kitkeryyttä, miellyttävä tuttavuus. Ainut miinus sormet tahrivasta pehmeydestä.

Olli P 20.02.2014 (Jäsenprofiili)
Paksu tummasuklaan pala hedelmäisellä tuoksulla. Sitrushedelmä tulee mieleen. Napsahtaa kivasti ekalla puraisulla, mutta on yllättävän pehmeää ja sulaa nopeasti mutta ei kuitenkaan rasvoitu. Miedohko hedelmäinen maku jonka erottaa appelsiiniksi. Pieni kitkeryys, joka tulee lopussa enemmän esiin mutta ei häiritse milläänlailla. Tämä on ihan ok syötävä ja tasapainoiset maut omaava suklaa, mutta jäi valjuksi. Ei pettänyt, mutta ei säväyttänytkään.

Veli-Matti 16.02.2014 (Jäsenprofiili)
Tummaa ja kitkerää. Jauhumainen ja mitäänsanomaton. Jättää kaipaamaan jotain, minkä vain alkupuraisu antaa hetkeksi. Lohkeavaa rakenteeltaan.

Jenni V 10.02.2014 (Jäsenprofiili)
Maistelulähetyksestä toisena valikoituu maisteluun tummasuklainen valtavan paksu ja iso pala. Palan kulmassa näkyy juuri ja juuri jotain kuviointia, mutta en saa selvää kuvasta. Pinta on hieman naarmuinen eikä kovin kiiltävä. Haukkaan palaa ja kyllä, aika tummaa tämä on, mutta samalla hyvinkin hedelmäistä. Tykkään aika paljon, mutta mielestäni pala on kyllä ihan liian paksu. Useamman puraisun jälkeen alan ihmetellä suklaan rakennetta, sillä se rohisee hiukan suussa. Maistelen seuraavan suupalan imeskellen, ja huomaan rakenteen "karkean" jauheiseksi ja lisäksi seassa on vielä isompia rämmäleitä jotka aiheuttavat rohinan hampaissa. Mielestäni silkkinen rakenne on tärkeää tummassa suklaassa, joten annan rohinasta miinusta. Lisäksi, vaikka suklaa on selkeästi tummaa, arvioni oli 70%, niin silti se tuntuu aika makealtakin, ehkä makuuni hieman liiankin. Jälkimaku on aika kuiva, mutta pitkä. Hedelmäisyydestä kuitenkin tykkään, joten 3 pistettä annan.

Kirsi I 16.11.2013 (Jäsenprofiili)
Tuoksusta tulee jostain syystä mieleen 50-luvun baari, sellainen jossa on punaiset keinonahkatuolit ja turkoosinsininen tiski. Suklaa on kovaa ja napsahtaa purtaessa, alussa makuun häivähtää jotain kitkerää ja välillä suorastaan mentholisen viileää, se appelsiini. Sulaa suuhun pehmeästi ja loppumaussa yo, yhdistyvät karvaaksi kokemukseksi.

Katja Ke 15.11.2013 (Jäsenprofiili)
Tumma paksu pala. Tuoksu hieman tunkkaisen kaakaoinen. Maku yhtäaikaa kitkerä ja makea. Jälkimaku tunkkaisen kitkerä. Tunne suussa kuiva kuin sahara. Vain pahaan suklaannälkään. Heikko kakkonen.

Jarkko Karhunen 14.11.2013 (Jäsenprofiili)
Aivan liian paksu pala tummaa suklaata tuoksuu miedosti appelsiinille. Tuoksu muuttuu mauksi ja onkin miellyttävän appelsiininen. Tiedän tämän olevan varsin tummaa suklaata, mutta tästä puuttuvat kyllä kaikki tumman suklaan kitkeryysominaisuudet. Jos tämä olisi makeampaa, voisin luulla syöväni maitosuklaata, mutta nyt tämä on vain... hyvää kuin mikä. Todella raikas appelsiinin maku piristää suklaan kanssa päivää kuin päivää.

Hanna P 14.11.2013 (Jäsenprofiili)
Paksun tummasuklaalohkareen pinnassa on jotain tekstiä, joka näkyy vain osittain... Onneksi sain sentään isoimman palan! Tuoksuu vahvasti... kaakaolle! Kovaa suklaata, mutta maku imeskellen miellyttävän hedelmäinen. Selvästi tummaa on tämä suklaa, mutta ei kitkerällä tavalla, tosin purren hieman ärjympi maku. Kaikenkaikkiaan kuitenkin perin hyvä tummasuklaa.

Iikka 14.11.2013 (Jäsenprofiili)
Tumma tuoksu ja väri. Napsahtaa. Yllättävän appelsiiniliköörinen maku.

Sari H 14.11.2013 (Jäsenprofiili)
Tummaa, tylsän näköinen, kuin tumma taulupohja. Mukana on makeaa appelsiinia, ei kokkareina vaan sulavasti makuna.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet