Leader Vegeway

STORCK Suklaalevyraadissa

Storck toffifee
Tuotteen Storck toffifee valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Storck -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaakuorrutteiset.
 

Hanna P 12.10.2017
Niin tuttuja, ja niin originaaleja. Makea tuoksu ja muuttumaton maku sekä tahmea koostumus. Ihan ällömakea ja nougattinen, mut pähkinä onneksi hillitsee vähän. Ei tälle silti nelosta huonompaa voi antaa.

Annamari 10.12.2016
Olin jotenkin unohtanut tämän tuotteen olemassaolon. Muistan kyllä, että olen pitänyt näistä puolipalloista. Päällä on tumma suklaanappi, ulkopuoli sitkeää toffeeta ja sisällä nougatia ja hasselpähkinä. Voimakkaan pähkinäinen maku. Koostumus on sitkas. Mukavasti erilaisia makuja ja tekstuureita. Näitä söisi useammankin.

Jenni V 25.07.2012
Ei ollenkaan pöllömpi yhdistelmä. Päällä tummaa suklaata, jota kaipasin suhteessa vähän lisää, sisällä hyvää nugaata ja kokonainen hasselpähkinä toffeisessa kupissa. Toffee saisi mielestäni olla vähän juoksevampaa. Ei mene ihan suosikiksi, mutta kyllä näitä vaihteeksi ihan mielellään syö.

Marika 08.03.2010
Vaalea, ohut toffeekuppi, jossa on pohjalla pähkinä. Täytetty pehmeällä ja maukkaalla suklaamössöllä. Koko komeus on vielä kruunattu tummemmalla suklaanapilla. Makea setti, mutta kuitenkin vivahteikas ja hauska, siitä lisäpinna.

Oskari 05.03.2010
Päällä kahta eri suklaata, sisällä pähkinää. Sekavasta yhdistelmästä on saatu koottua toimiva, yllättävyydessään raikas kokonaisuus. Toffeen ja suklaan ystäville.

Saila 28.02.2010
Suklaaosuus tosi rasvaista, toffee&pähkinä kyllä toimii... Ei tällä kyllä suklaan kanssa ole juurikaan tekemistä.

Miriam 23.02.2010
Pakkausta avatessa silmät tuijottavat minua. Valmiste on siis puolipallon muotoisia vaaleamman suklaan värisiä "silmiä", jossa tummemmasta suklaasta "iiris". Hiukan tarttuvat alustaansa. Vaaleamman osan pinta yllättävän kovaa, tuntuu ettei hampaat pysty, mutta sisällä pehmeämpää toffeeta. Ihan keskellä puolipalloa on suurehko pähkinä. Massaa on vaikea pureskella ja se tarttuu ikävästi hampaisiin. Jotenkin esanssinen maku ja yltiömakeus pudottavat pojoja.


Nina M 23.02.2010
Kerrossuklaa, jossa tummahko suklaa, nougatti, hasselpähkinä on laitettu "toffeekupiin". Suklaa, nougatti ja pähkinä olivat itsessään loistavan makuiset, mutta toffeen takertuminen hampaisin oli ikävän tuntuinen. Jälkimaku on melkosen tympeä.

Mirja 30.01.2006
Rakastan tätä.

Kirsi T 27.01.2006
Ulkonäkö humoristinen. Ufomaiseen palleroon tungettu liian monta makua, josta ei ota selvää, mikä maku nousee hallitsevaksi. Nougat/suklaa/toffee vai pähkinäsydän? Ehkä sittenkin pähkinä.

Susanna K 25.01.2006
Suklaa kivan puolipallon muotoinen, jonka sisällä tummempi kokonaisuus. Mukava kokonaisuus toffeeta, pähkinää ja suklaata. Toffeesta tulee mieleen se vaalea toffee, jota lapsena söin ja joka oli paperipäällinen ja pussissa oli tummaa ja vaaleaa toffeeta ja ekaks siitä pussista syötiin ne vaaleat.

Satu 25.01.2006
Ou jee. Tämähän on TV:stä tuttua Toffifeeta. Suklaatahan tässä ei ole kun nimeksi ja koristeeksi, mutta noffeen, nugaan ja pähkinän yhdistelmä saa suun yhtä lailla hymyyn. Lisäpisteitä hyrrämäisestä muotoilusta, jonka myötä napilla onmyös viihdearvoa.

Antti H 25.01.2006
Mukavan sitkeää toffeeta ryyditettynä tummasuklaatipalla ja pähkinällä. Toffe pehmentää mukavasti muuten aika pistävän makuista suklaata.

Antti K 25.01.2006
Toffee maistuu liian makealta, pehmeys paljastuu vasta ihan lopussa. Jälkimaku on tarpeeksi mieto. Herkku ei aukea heti vaan saa jauhaa jonkun aikaa ennen kuin maku on parhaillaan. Purkkamainen.

Jarkko 25.01.2006
Missä se suklaa oli? Melko vastenmielisen makuinen toffeepallon puolikas, jonka ytimessä taisi olla pähkinä. Oliko tässä oikeasti suklaata ollenkaan? Tämä toffeekin on tyypiltään juuri sitä kaikista pahinta laatua. Inhotoffee jumii vielä hampaisiinkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet