Laatusuklaa

ATKINS NUTRITIONALS Suklaalevyraadissa

Atkins chocolate brownie
Tuotteen Atkins chocolate brownie valmistusmaa on Hollanti. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Atkins Nutritionals -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat.
 

Hanna P 03.06.2019
Nougatintuoksuinen ja reilun kokoinen tummasuklaapatukka. Sisässä hyvin tummaa ja kiinteää täytettä. Vaikeaa saada täytteestä “kiinni”, onko se marjainen vai pähkinäinen...Ilmeisesti pähkinöitä on ainakin sattumina joukossa? Myöhemmin täytteen maussa alkaa dominoida kaakaoisuus ja rasvaisuus sekä jokin keinotekoinen sivumaku. Mausta tulee mieleen muovipakkauksissa kaupassa myytävien, vuosia säilyvien kuivakakkujen/leivonnaisten maku. Periaatteessa tuote on hyvä ja tuhti, mutta pidemmän päälle alkaa miettiä haluaisiko tätä oikeasti uudelleen syödä. Ehkä ei. Siksi pisteet jäävät kakkoseen.

Jenni V 26.10.2013
18 g proteiinia sisältävä low carb-patukka. Patukassa on 17% tummasuklaista maltitolilla makeutettua suklaata, jonka luvataan sisältävän kaakaota vähintään 55%. Kovin tummaa tuntumaa en silti suklaasta saa (tai ylipäänsä mitään, sillä suklaata on ohuelti ja tuntuu mauttomalta), sillä täyte on huomattavasti tummemman tuntuista. Täyte on decadence-patukasta tuttua mudcakemaista massaa, mutta tällä kertaa mukana on soijacrispiä jonkun verran, sekä vielä lisäksi karamellikastikekerros. En kyllä brownieen mitenkään yhdistä karamellia ja crispejä, ja mietin mitä tässä on haettu. Lisäksi maussa on melko vahva teollinen sivumaku, enkä saa kiinni, mistä elementistä se tulee. Ei iskenyt tämä patukka, kaksi pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani