Leader Vegeway

TÖYSÄLÄINEN Suklaalevyraadissa

Töysäläinen suklaawohveli suklaa-toffee
Tuotteen Töysäläinen suklaawohveli suklaa-toffee valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,43 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Töysäläinen -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Vohvelisuklaat.
 

Annamari 04.06.2016
Ohut, ohut maitosuklaakuorrutus tässä vohvelipalassa. Hennon makea ja etäisesti toffeinen tuoksu. Vohvelin koostumus on alkuun ihan ok, rapea ja hyvä, mutta hetken pureskeltua se on jo sitkasta inhottavaa mössöä. Suklaa ei maistu, eikä kyllä oikein toffeekaan. Kyllähän tämän syö, mutta parempia vastaavia tuotteita on. 1,5--> 2 pistettä.

Jarkko Karhunen 21.09.2012
Kukaan ei ole sanonut, että Fanipalalla olisi yksinoikeus tämänmuotoisiin ja -tyyppisiin vohvelipalasiin, mutta rehellisyyden nimissä on sanottava, että on nämä heikkoja nämä kopiot... Näissä vohveli on kuivaa ja sitkeää, suklaan ja varsinkin toffeen maku lähes olematon ja kokonaisuus aikalailla teollisuustuotteen kaltainen. Okei, popsiihan näitäkin paremman puutteessa (kuten allekirjoittanut on anoppilassa muutamankin kerran tehnyt), mutta todellakin vain paremman puutteessa.

Miriam 30.08.2012
Fanipalan näköinen ja aika pitkälti myös makuinen suklaapalanen. Aika vähän maistuu mikään mitä voisi kaukaisestikaan tunnistaa suklaaesanssiksi. Vohveli lyö vahvimmin läpi. Ei nyt suurta suosiota aiheuta.

Marika 30.07.2012
Hmmm, tuoksuupa äitelänmakealta. Kyllä tästä toffeen erottaa jo tuoksun perusteella - ja suklaan. Maultaankin yltiömakea lastenkutsuwohveli. Suutuntuma kuitenkin miellyttävä.

Saara 30.07.2012
Vohvelipalanen tuoksuu vähän kinderiltä tai muulta pääsiäissuklaalta ja näyttää nuhjuuntuneelta, kuten pussissa uiskennelleet suklaat tai keksit yleensäkin. Kyseessä on jokin niistä monista fanipalakopioista, rakenne tuttu ja rapsakka, makeasta ruskeasta täytteestä, vohvelikerroksista ja uskomattoman ohuesta suklaakuoresta (tuotteen kallein osa?) koostuva. Keksipalassa on minusta erittäin voimakas vaniljan maku, eikä juuri kaakaoisuutta kuten täytteen väri antaisi olettaa. Makeitahan nämä tällaiset aina ovat. Ei tässä mitään vikaa ole, ihan kiva juttu teen ohella mutta kaikesta huolimatta: en jälleen kerran ihmettele, miksi näitä kaiken maailman vohvelipaloja ei tule kotiin ostettua.

Sanni 30.07.2012
Maitosuklainen vohveli. Suklaakerros hyvin ohut, mutta todella makea. Kokonaisuudessaan ihan hyvää, sillä rapea vohveli tasapainottaa makeaa suklaan makua. Toffeen maku on mieto, mutta kyllä sen tästä tunnistaa. Tuoksu todella äiteläinen ja makea.

Maija 30.07.2012
Vohvelissa on makea tuoksu. Päällä oikein vaaleaa suklaata. Maku on aika mitäänsanomat, ehkä aavistus pähkinää. Yllätyn kun jälkikäteen kuulen kyseessä olevan toffeevohveli, sitä makua en kyllä huomannut ollenkaan. Rapean kevyttä, mutta maun puutteen vuoksi ei tee mieli toista palaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet