Leader Vegeway

SORTOLAN JÄÄTELÖ Suklaalevyraadissa

Sortolan Jäätelö suklaajäätelö
Tuotteen Sortolan Jäätelö suklaajäätelö valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Sortolan Jäätelö -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt.
 

Marke H 24.07.2012
Tätä jäätelöä tekisi helposti itsekin, kaakaota ja vaniljaa sekaisin ja siinä se. Peruskaakaon makuista perusjäätelöä. Ei yllätyksiä.

Hanna P 22.07.2012
Kaakaonväristä ja kiinteänoloista jätskiä. Ompa jännä ja intensiivinen maku...Kaakaota, voisuutta ja tiettyä mausteisuutta...Kahvia? Täyttä suklaajätskiä, eikä mitään "wannabe" juttua, ainakin vähästä tosi hyvää ja jännittävää. Makeaa on eikä onneksi siltä kahvilta maistukaan.

Iikka 22.07.2012
Tuntuu olevan varsin perussuklaajäätelö. Maku on runsas kaakaoinen. Ei järin persoonallinen tuoten, mutta oikein syötävä.

Jarkko Karhunen 20.07.2012
Sileän kermainen suklaajäätelö on todellakin kermainen (mahtava!). Suklaan maku on luonnollisen maitosuklainen eikä muistuta lainkaan monia muita teollisempia suklaajäätelömakuja. Tältä suklaajäätelön pitääkin maistua. Tämä on ehdottomasti parasta (lisukkeetonta) suklaajäätelöä jota olen maistanut. Annanpa siksi ihan täydet pisteet.

Kirsi I 19.07.2012
Sileää ja kermaista, kauniin vaalean maitosuklaan väristä. Maku on sokerisen suklainen ja hyvin täyteläinen. Perussuklaajäätelöä parhaimmillaan!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet