Fazer

KOVANDOVI Suklaalevyraadissa

Kovandovi horká čokoláda s ořísky a mandlemi
Tuotteen Kovandovi horká čokoláda s ořísky a mandlemi valmistusmaa on Tsekki. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kovandovi -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Miriam 25.06.2012 (Jäsenprofiili)
Kyseessä on suhteellisen tumma suklaa. Tuoksu aika perinteinen, ei anna vihjettä tulevasta mausta mitenkään. Palakoko sopiva, levy suhteellisen pieni. Maku on perinteinen laadukkaampi tumma suklaa, jossa joukossa monenmoisia pähkinöitä/manteleita, saattaa olla jotain muutakin. Minun makuuni ehkä hieman liian tummaa.

Sanni 13.06.2012 (Jäsenprofiili)
Kivan näköinen tummasuklaalevy, jossa jokaisessa palassa on joko kokonainen kuorittu mateli tai hasselpähkinä. Suklaa ei ole liian tummaa ja se on sopivan makeaa. Pähkinät ja mantelit rouskuvat kivasti suussa ja sopivat hyvin suklaaseen.Kokonaisuudessaan todella hyvää.

Saara 10.06.2012 (Jäsenprofiili)
Nyt on edessä tummasuklainen levy, joka on täynnä kokonaisia kuorittuja manteleita ja
hasselpähkinöitä. Tumma suklaa on maistelemiemme saman firman muiden pikkulevyjen tapaan erittäin laadukasta tavaraa: koostumus on halkaistessa rapsakka ja suussa pehmeä, maussa on tumman suklaan terävän ja supistavan karvauden lisäksi selkeä ja samalla tasapainottava sokerin makeus, ja näiden kahden yhdistelmästä tykkään. Täydellinen siitä tulee, kun mukaan lisätään rouskuvia, hieman paahteiselta maistuvia pähkinöitä. Enpä nyt keksi, miten tätä yhdistelmää vielä voisi parantaa!

Laura 07.06.2012 (Jäsenprofiili)
Mmm.... nappiosuma tumman suklaan ja pähkinöiden ystävälle. Tässä tummassa suklaassa tuntui olevan kaikki varsin kohdallaan omille makunystyröilleni. Juuri sopivan makea ja kaakaoinen, miellyttävä suutuntuma ja vastusta hampaille sekä pehmenystä makuun manteleista ja hasselpähkinöistä. Hauskan näköinen levykin, koska pähkinät ripoteltu kokonaisina pinnalle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet