Laatusuklaa

VIVANI Suklaalevyraadissa

Vivani black cherry 62%
Tuotteen Vivani black cherry 62% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Vivani -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Luomu, Patukat, Vegaani.
 

Iikka 16.01.2021
Pehmeän makuinen suklaa kohtaa kirpsakan marjan. Suklaa on lopulta miedohkoa, mutta sopivan (vähän) makeaa. Pureskellen suussa tuntuu rohinaa. Tämä on kiva kokonaisuus. Taivun neloseen.

Hanna P 29.03.2020
Paksu marjaisan tuoksuinen suklaapatukka. Sattumina pientä rousketta sekä mietoa, mutta hieman kirpsakkaa makua. Hieman laimea, mutta aivan miellyttävä suklaa.

Jenni V 07.06.2017
40g jämeriä paloja sisältävä tummasuklaapatukka, jonka joukossa on 3,5% hapankirsikkapalaa. Suklaa on makeahkoa, mutta koska lisuke on jopa pistävän kirpeää, niin nämä itse asiassa muodostavat todella piristävän makuparin keskenään. Kirsikan rakenne on osittain pakastekuivatun, osittain marmeladimaisen massan kaltaista, joka tapauksessa pureskeluun kannustavaa. En hirveästi tykkää pakastekuivatuista lisukkeista, mutta jotenkin se tähän happamuusteemaan sopi varsin hyvin. Teollisen kirsikan makua ei tunnu, siitä pointsit, toisaalta en tätä suoralta kädeltä olisi kirsikaksi mitenkään tunnistanut, yhtä hyvin olisi voinut olla vaikka karpaloa... No kolmonen kuitenkin, ei suosikkisuklaa, mutta mielenkiintoinen.

Annamari 18.11.2016
Tummaa suklaata oleva patukka, jossa pieniä punaisia kirsikkasattumia. Koostumus on miellyttävä, samoin makeutta on sopivasti. Kirsikka ei maistu tunnistettavasti kirsikalta, mutta tuo mukavaa raikkautta kokonaisuuteen. Ei hullumpaa, mutta ei nouse kuitenkaan suosikeiksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani