Leader Vegeway

VIVANI Suklaalevyraadissa

Vivani vollmilch mandel
Tuotteen Vivani vollmilch mandel valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,13 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Vivani -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu.
 

Harri R 04.01.2013
Suklaassa selkeä taustamaku, ei vain tunnista mikä. Lastentarinan ujo banaani? Laihan oloista. Sopivan suolaista, mutta jotenkin kuivakkaa. Liekö jokin dieettiversio. Ei nappaa.

Iikka 05.12.2012
Maitosuklaata suurilla pähkinäsattumilla. Hieman eltaantunut tuoksu. Nappasin pähkinän yksinään suuhuni ja siinä oli sokerinen maku. Suklaa tuntuu laadukkaalle, vaikka on hieman pliisua. Näitä juuri sopivasti makeutettuja rouskupaloja syö mielellään. Pitää taipua antamaan hyvälle maitosuklaalle hyvät pisteet.

Teresa 05.12.2012
Pähkinäsuklaata, joka tuoksuu hyvin voimakkaasti pähkinälle. Sattumat isohkoja, mutta niitä on melko vähän - ja taitavat olla mantelia eivätkä pähkinää. Makukokonaisuus on lempeän pähkinäinen, maitosuklainen ja jotenkin mukavan tasapainoinen. Makeannälkään pähkinäsuklaan ystävälle oiva herkuttelusuklaa. Ei voi kuitenkaan nauttia suuria määriä tätä, sillä suklaa käy äkkiä liian makeaksi. Isot sattumat (jotka ovat henkilökohtainen suosikki) nostaa pojot keskiarvon ylle.

Hanna P 04.12.2012
Vaaleassa maitosuklaassa kokonaisia kuorittuja manteleita tms. Tuoksu hieman outo. Maku jokseenkin mitätön... Tarkemmin sanottuna eltaantunut. Jälkimaussa sentään pehmeää maitomaisuutta. Aluksi tuote on kovin oudon makuinen, mutta välillä jo suklaa meinaa voittaa puolelleen, mutta sitten taas outous palaa.

Päivi 04.12.2012
Makean tuoksuvia palasia. Seassa kokonainen manteli tai jokin pähkinälajike. Mukavaa rouskuteltavaa. Makua ei ensin tule. Jonkinlainen kuivahko maku. Ainakaan lisukkeista ei oo säästelty. Se on plussaa. Runsaasti kyllä löytyy. Suklaan osuus aika pieni ja mauton, mut silti pidän tästä. Pähkinät jää suuhun ja antaa sit omaa makuaan. Kelpaa kyllä.

Jarkko Karhunen 04.12.2012
Maitosuklaan seassa on kokonaisia manteleita, joskin pienempiä kuin mitä olen tottunut näkemään. Mantelit ovat (lieneekö valmistusprosessin aikana) muuttuneet lähes mauttomiksi, tai näin ainakin tuntui ensimmäisen mantelin jälkeen. Toisessa oli jo enemmän makua. Suklaa on varsin pliisua ja mautonta. Tai ei siinä ainakaan kaakao maistu. Tämä on tällaista "harmaata massaa", jota helposti syö, mutta ei koskaan jää kaipaamaan.

Veli-Matti 02.12.2012
Maitosuklaata, jossa runsaasti sattumia. Näyttää ja haisee pähkinöiltä? Osoittautuivat manteleiksi. Itse suklaa on varsin hyvää perusmaitosukaalta. Tykkäisin kokonaisuudesta enemmän ilman manteleita. Jälkimaku on varsin miellyttävä. Vahvaa keskikastia.

Aki 30.11.2012
Maitosuklaa, jossa kokonaisia manteleita näkyvillä. Rakenne sopivan napakkaa, tuoksu olematon ja makukin suhteellisen mieto. Aivan ok tuote, plussaa ylimakeuden välttämisestä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet