Laatusuklaa

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader protein so much taste mint-chocolate
Tuotteen Leader protein so much taste mint-chocolate valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Laktoosittomat, Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat.
 

Hanna P 07.06.2019
Proteiinipatukka minttuisella tuoksulla. Joukossa on pienenpientä rouhetta ja minttu tuo raikkautta. Vaan kyllä tää proteiinijauheisuus vähän siltä maistuu kuin vessapaperullia olisi täytteen sekaan murennettu. Ei nyt herkkuna mitenkään ehdoton, mutta proteiinipatukaksi aivan käypä. Hellyn siis arvosanassa kolmoseen.

Jenni V 23.11.2018
Olisikohan tämä nyt kolmas kerta kun Leader on päivittänyt minttusuklaapatukkansa sisältöä? Tosin nyt muutos on varsin minimaalinen, sokeria on tainnut tulla pikkuisen lisää ja vastaavasti myös kuitua, ja puoli prosenttia tummaa suklaata :-) Ei tämä muutos ihan uuteen upeaan makuun riittänyt, aika lailla perus-minttuhuttua tämä on. Ei ole kyllä patukkasarjan suosikkejani... Lisätyt mantelirouheen palat ovat minusta ihan turhia, eivät tuo lisämakua ja lisäävät rasvan määrää (ovat tosin hyvää rasvaa). Vähän kitkerä mintun maku. Kakkosen tuote.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani