Laatusuklaa

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader vegeway raw choco lemon & ginger 70%
Tuotteen Leader vegeway raw choco lemon & ginger 70% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu, Raakasuklaat, Vegaani.
 

Annamari 16.08.2018
Sokkomaistelu: Tumman suklaan tuoksu, hiekkainen/jauhoinen rakenne. Olisiko joukossa marjaa tai hedelmää. Aluksi kirpakkaa, mutta maku tasaantuu äkkiä. Koostumuskseltaan liian pehmeä. Loppufiilis tunkkainen.

Jarkko 10.08.2018
Onkohan tämä tummaa vai tummaa maitosuklaata? En tiedä, mutta mausteeksi väittäisin sokkomaistelussa inkivääriä ja varapatruunana sitruunaa. Suklaa itsessään ei maistu yhtään miltään ja mausteetkin ovat melko miedot, mikä tässä tapauksessa on ihan hyvä asia. Ei ole kyllä lainkaan minun makuun mikään tässä.

Kirsi I 09.08.2018
Tuoksu on viileä, palanen on aika pehmeä ja suutuntuma on kovin karhea ja jauhoinen. Maku on alusta lähtien esanssinen, kirpeä, mausteinen. Palanen sulaa nopeasti ja jättää mausteisen jälkimaun, josta tulee mieleen halpa puolalainen joulukonvehti.

Janne J 09.08.2018
Yleensä tummat suklaat tuoksuvat melko kuivakoilta, mutta tämä taas enemmänkin houkuttelevan aromikkaalle. Alkupuraisun jälkeen melko pehmeää, suutuntumaltaan hieman rakeinen, liekö raakasuklaata? Jotain maustettakin lie joukossa, mutta ei liikaa ja se tuntuu istuvan tähän suklaaseen aivan mainiosti. Kaakaon määrä suhteessa sokeriin tuntuu
hyvältä ja ylipäätään tuotteen tasapainoisuus viehättää.

Iikka 09.08.2018
Raakasuklaan oloinen semikirpakka palanen. Kovahko koostumus, josta löytää jotain pienenpieniä hippuja. Jälkimausta löytyy sitrusta. Syö toki, muttei jää mieleen. Tavanomainen ja pliisu.

Hanna P 09.08.2018
Ehkä hieman appelsiinin tuoksuinen ja paksu pala tummaa suklaata. Rakeinen koostumus ja sokerikin hieman rohisee suussa. Sokerisuus taittaa karvautta ja pientä kirpeyttäkin löytyy. Ei kuitenkaan mikään ikimuistettava elämys, joten jääköön arvosanakin kakkoseen
ummehtuneen jälkimaun saattelemana.

Jenni V 07.06.2018
Maistelukääreessä on pieniä pulleita paloja, pyöreäkulmaisia ja reunaa kiertävällä uralla koristeltuna. Tunnistan edellisen maistelun perusteella tämän Leaderin raakasuklaaksi. Rakeisuutta piisaa, hampaissa rohisee ikävästi. Makumaailma on kuin suoraan thaikkulasta eli sitruunaa ja inkivääriä, kai tämä nyt on sitä superfood-muotia... Mielestäni sitruuna-inkivääri on sopiva kombo teehen, ei suklaan mausteeksi. Kakkonen.

Eeva-Liisa 04.06.2018
Sitruunainen tuoksu. Aika isot palat! Lapset eivät pitäneet, suklaan maku ei tule esiin. Sitruunan maku päällimmäisenä, ehkä sieltä löytyy myös inkivääri kun oikein etsii. Inkiväärin lämpö ei tunnu odotetusti, joka oli pieni pettymys. Raikas suuntuntuma. Tumma suklaa jää taustalle myös jälkimaussa sitruunan etuillessa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset