Laatusuklaa

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader chef's dark chocolate 48%
Tuotteen Leader chef's dark chocolate 48% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,86 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Patukat.
 

Annamari 16.08.2018
Sokkomaistelu: Kahvinen tuoksu. Koostumus on jauhoinen, epäilen tämän olevan raakasuklaata. Jokin marja maistuu selvästi, vadelma? Aluksi maku on parempi, mutta heikkenee nopeasti ja muuttuu oudoksi. Liian makea ja sokerinen.

Jarkko 10.08.2018
Tunkkaisen tuoksuinen tummahko suklaa, jossa maistan ensisijaisesti sokerin ja vasta toisena kaakaon. Sokeriset keskitummat ovat aina kuuluneet henkilökohtaisiin inhokkeihini, niin tämäkin. Oletan tämän tosiaan olevan tummaa suklaata ilman lisukkeita ja ääneen täytyy ihmetellä, miten kaakaon maun saakin piilotettua noin hyvin sokerin taakse ja miksi se suklaassa ylipäätään pitää piilottaa?

Kirsi I 09.08.2018
Pulleita tummahkoja palasia, joissa mieto tuoksu ja hyvin sokerinen maku. Pääsiäismunasuklaata paksussa muodossa. Sokeri peittää ansiokkaasti kaakaon maun, ja jopa tuntuu rakeisuutena rakenteessa. Kontrollipalanen jää maistamatta.

Janne J 09.08.2018
Melko tavanomainen tuoksu. Ei järin kovaa rakenteeltaan. Mutta onpahan kuule aivan järkyttävän makea tummaksi suklaaksi, tulee ihan jotkut leivontasuklaat mieleen, mikä ei ole hyvä asia. Kaakaon laadusta ei oikein saa kiinni kun sokeri tahtoo peittää alleen muut maut. Ehkä tämä menisi suklaan- ja makeanhimoisen energiapatukkana, mutta mihinkään nautiskeluun en kyllä ostaisi.

Iikka 09.08.2018
Ynseä tuoksu, todella rakeinen koostumus. Liian makea olematta kuitenkaan makean makuinen. Toinen pala jo ällöttää. Onkohan tässä jotain maustettä? Hikeä pukkaa. Huh huijaa. Nyt ollaan jo lähellä ykköstä, koska en keksi tästä mitään positiivista sanottavaa.

Hanna P 09.08.2018
Paksuja paloja tummaa suklaata mitättömällä tuoksulla. Maku yllättävän makea, jopa yltiöpäisenkin makea. Vaan minkäs teet, kun makea maistuu eli mikäs siinä eipä valitettavaa tässä sokeriveellä maustetussa suklaassa. Lisäbonus vielä siitä, että en kyllä muista juuri tälläista suklaata koskaan maistaneeni. Tähän tulee himo!

Jenni V 30.05.2018
40g patukka, jossa on puunkaarnamaisia paloja. Sokeria on rutkasti, ja se hallitsee todella häiritsevästi koko patukan makua sekä rakennetta. Rakenne on nimittäin vähän kuin raakasuklaassa, sokerisen rohisevaa. Kaakaon maku on selkeä, mutta ylisokerisuuteen yhdistettyvä se on vain outoa ja mielestäni patukka on kaukana kunnon suklaasta. Juuri ja juuri kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset