Laatusuklaa

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader chef's dark chocolate with almond & cranberry 85%
Tuotteen Leader chef's dark chocolate with almond & cranberry 85% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,14 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus vähintään 85%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni R 15.06.2018
Tumma suklaa, paksu pala, vaaleita rouheita näkyvissä. Kuiva, kiiltävä pinta. Maistuu lähinnä puun kuorelta. Todella pistävä maku.

Eeva-Liisa 04.06.2018
Mukavan kokoiset paksut palat. Tuoksuu hyvälle. Kova koostumus. Syödessä alkaa maistua marja ja manteli, ei kovin miellyttävästi. Suklaa tuntuu terävältä ja saa kielen kirvelemään. Suuhuun jää muovinen olo. Ei suosikkini.

Annamari 28.05.2018
Tummaa suklaata, tujakka tuoksu. Seassa jotain valkoista. Hyvin intensiivinen, jopa hedelmäisen raikas maku ALUKSI. Koostumus ikävän tahmainen, tarttuu kitalakeen, muuttuu mössöksi. Alkumaku lupaili parempaa, mutta lopuksi jää tunkkainen fiilis ja valkoisten hippusten alkuperä jää täysin mysteeriksi, mikä ei ole kovin hyvän tuotteen piirre.

Janne J 28.05.2018
Miedohko tuoksu, napakka rakenne. Mahtavan tummaa ja ei ole sokerilla pilattu tämä suklaa eli nyt pääsee makustelemaan kaakaon aromia koko rahan edestä. Ei ehkä ole vivahteikkain, hapokkain tai hedelmäisin maistamani tumma suklaa, mutta jotain tässä on tehty todella oikein, sillä heti ensimmäisen palan jälkeen tekee mieli ottaa toinen ja kolmas ja neljäs... no, ymmärrätte yskän. Maku tuo itse asiassa jossain määrin mieleen Riesen-suklaatoffeet. Suuresta kaakaoprosentista huolimatta suklaa ei ole ollenkaan liian kuivaa eikä kitkerää, eli tekisi mieli suositella tätä kaikille, jotka haluavat saada hyvät kiksit tavallista markettisuklaata laadukkaammasta ja tummemmasta suklaasta.

Iikka 28.05.2018
Aluksi kova tyyny maistuu halvalle tummalle rommille, ehkä sekoitettuna kylmään kahviin. Onko tässä sattumia? Silmä oli jonkun huomaavansa, mutta suussa niitä ei juurikaan tunnu, ehkä pari miniminipalaa pähkinää. Makukokonaisuus on tumma, mutta ei överitumma. Koostumus raskas ja suussa mössäytyvä. Ei tästä juuri negatiivistä sanottavaa löydy, muttei juuri positiivistakaan.


Hanna P 28.05.2018
Aromaattisella tuoksulla varustettu paksu tummansuklaan palanen. Harvoja valkoisia ja mauttomia sattumia. Minulla on tätä monta palaa ja koitan tästä tykätä. Mietoneehan pahin kitkeryys kyllä palojen syönnin myötä ja pientä rohinaakin kuuluu, mutta ei: Lupaavan ulkonäon jälkeen vain kitkerää sisältöä ja naurettavan vähän mitäänsanomattomia sattumia. Kuiva jälkimaku ja suutuntuma.

Jenni V 23.03.2018
Uutuusvariantti leaderiltä, jossa 85-prosenttisen suklaan joukkoon on lisätty 1,5% karpalojauhetta ja 2,5% mantelirouhetta. Muistin, että ennen Leaderin kasivitoset ovat maultaan olleet melko pehmeitä, mutta tämä oli kyllä selkeästi karvas tapaus. Marjajauheella kenties oli yritetty saada suklaaseen teennäistä hedelmäistä aromia, mutta jotenkin se vain onnistui korostamaan kaakaon karvautta, kun se karpalo on melko terävän makuinen marja jo itsessään. Mantelia tulee vastaan harvakseltaan, eikä rouhe maistu suklaan joukossa miltään. Ulkonäöltään levy on hyvin vaatimaton, melko pieniä paloja koristeenaan ainoastaan pyöristetyn neliön muotoinen viivapainauma. Ei jatkoon, kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset