Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader vegeway raw choco mint & cacao nibs 70%
Tuotteen Leader vegeway raw choco mint & cacao nibs 70% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Laktoosittomat, Luomu, Patukat, Raakasuklaat, Vegaani.
 

Hanna P 04.04.2018
Paksuja paloja tummaa suklaata. Jokin pieni rohinakin ja ehkä myös minttu tai mitä tämä nyt yrittääkään olla? Aluksi maku perin ynseä ja kovasti kaakaonibseille maistuva, mutta kun sinnikkäästi useamman palan syö niin myös pieni minttuisuus löytää pintaan. Arvosanat yksi ja kaksi mielessä killuvat ja jospa kompromissi 1,5 pistettä sitten kallistaa arvosanan kakkoseen.

Iikka 24.03.2018
Kovaa kamaa. Rakeinen suutuntuma ja pistävähkö kaakaon maku. Maussa mukana on myös minttua jonkin verran. Minttusuklaaksi kelpoa kamaa, tuote on tumma mutta raikas. Rakeisuus taitaa ollakin jotain sattumia.

Jarkko Karhunen 21.03.2018
Tumma suklaa tuoksuu selvästi mintulta, sieraimet ja silmät aukeavat jo pikkunuuhkaisusta. Suklaapala on kova kuin kivi ja näenkö harhoja, vai onko tässä joku erillinen täytekin? Mursketta on seassa, veikkaan koostumuksesta kaakaonibseiksi. Tässä tuotteessa kyllä kulminoituu kaikki minkä liitän teolliseen suklaaseen: kitkerä maku, kivikova koostumus ja epämääräinen yleisolemus.

Janne J 20.03.2018
Miedosti mintun tuoksuista suklaata. Rakenne kovahko ja suutuntumakaan ei ole silkinpehmeä, vaan enemmänkin hieman jauhoinen. Kuitenkin, tässä on minttusuklaaksi jotain tenhoavaa, sillä minttua ei ole liikaa ja kaakaokin saa sopivasti tilaa makuelämyksessä. Tätä ei ole myöskään pilattu liialla sokerilla, mikä antaa paremmin mahdollisuuksia keskittyä itse kaakaosta nauttimiseen.

Jenni V 12.03.2018
Leader on päivittänyt raakasuklaapatukoitansa 100% vegaanisiksi ja soijattomiksi. Muutoksena myös gramman isompi koko, ja siis tosiaan soijalesitiini on nyt auringonkukkalesitiiniä ja stevia ruokosokeria. Palaset ovat kivamman formaatin omaavia, eivät niin jämäköitä kuin ennen, vähän kuin puun kaarnaa. Rakenteessa on rakeisuutta, mutta se ei oikeastaan haittaa, koska reilu nibsien määrä (8%) olisi pakottanut pureskeluun anyway. Minttu maistuu kivan miedosti (minttua 0,2% ja piparminttuöljyä lisäksi), ja kokonaisuus on kivan toimiva, mukava rouskuteltava. Annoin jo edelliselle versiolle nelosen, eivätkä muutokset ainakaan huonompaan ole patukkaa vieneet, joten nelonen edelleen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet