Matsmart banneri

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader chef's dark chocolate with mint 85%
Tuotteen Leader chef's dark chocolate with mint 85% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus vähintään 85%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Iikka 12.10.2018
Minttuinen tuoksu. Kova suklaapala. Alkumaussa jotain jouluista. Suklaa on varsin tummaa, sillä makeutta ei ole nimeksikään. Mintun makukin hiipuu ynseän suklaan alle. Koostumus varsin tiukka. Lopulta tästä ei löydy juuri positiivista sanottavaa, muttei tuon enempää negatiivistäkään.

Janne J 14.09.2018
Mintulle tuoksuvaa tummaa suklaata. Mahtavan ei-sokerista, eli makuaistia hellii pelkästään voimallinen kaakaon aromi, ehkäpä liiankin voimallinen. Joku saattaisi nimittäin pitää tätä jo epämiellyttävän tummana ja kitkeränä, minusta tässä taas on reilusti luonnetta. Minttu taas ei maistu kovinkaan voimakkaasti. Suutuntumaltaan suklaa on laadukkaan sileää.

Aiempi arvio 1.9.2017: Tuoksuu mintulle, maistuu mintulle. Kovaa tummaa suklaata, joka ei onneksi ole vielä liian kitkerää eikä liian minttuista. Ei kosiskele maistelijaa liialla makeudella, vaan jättää tilaa itse kaakaon maulle. Selkeästi aikuiseen makuun ja vaikka talvella takkatulen ääressä nautiskeluun hyvää kirjaa lukien. Ja kenties vähän punkkua vielä kyytipojaksi. Arvosana: 4

Hanna P 14.09.2018
Paksuja tyynyjä tummaa suklaata minttuisella tuoksulla. Kova koostumus ja “ärjy”maku. Pientä, hyvin pientä rousketta. Rouskeiden vähyys ja totaalinen pehmeyden puute maussa jättävät pisteet ykköseen. Toki “syö ennen ku selkäänsä ottaa” ;D

Jenni R 15.06.2018
Puolitumma ulkoväri, mattapintainen. Voimakas piparmintun tuoksu, kuiva koostumus, kaakaomainen. Ei erityinen makuelämys.

Jarkko 01.09.2017
Polkakarkin tuoksu. Maussakin polkkaa ja jenkkaa, mutta ei mitään mieluisaa. Kirvelee suussa ja pistävä makukokonaisuus. Ällötys minun suussa, mutta minullahan yököttää hammastahnakin.

Annamari 01.09.2017
Sokkomaistelu: Tummaa tummaa suklaata. Koostumus on kova ja seassa on valkoisia hippuja. Tuoksu on selvä, minttuhan se. Koostumus muuttuu suussa tahmeaksi ja mintun maku on hivenen liian raikas. Loppua kohden maku pehmenee ja pelastaa arvosanan kakkoseen. En kuitenkaan ostaisi tätä, mutta minttusuklaa on aina minttusuklaata.

Miriam 01.02.2017
Näyttää todella tummalta suklaalta, pohjassa raesokia muistuttavia rakeita. Suuret, epäsäännölliset, hankalan malliset palat, missä kaakaopavun kuvia, lohkeavat paloitellessa miten sattuu. Tuoksuu voimakkaasti mintulta, peittää alleen täysin kaakaon tuoksun. Rakenne kova, liuskottuva, hieman rouskuu hampaissa. Maussa minttua tuoksua vähemmän, jolloin myös tumman suklaan maku pääsee tasapainoisesti esille. Ei lainkaan katkeraa tai tunkkaista, ei myöskään liian makea, vaan iloisen ja raikkaan makuista, mikä yllättää tumman suklaan ollessa kyseessä. Jälkimaussa hetkeksi mintun maku vielä voimistuu.

Jenni V 26.01.2017
Valmistaja etukäteen tiedossa, makuvarianttia ei, mutta tuoksusta ei kyllä voi mitenkään erehtyä, koko maistelusuklaakuori kun tuoksui mintulle. Suklaan joukossa näkyy muutama valkoinen pallura, ja myöhemmin tsekkaan että pari prosenttia tällaisia sokeriminttupalleroita levyn seassa on, ja lisäksi vielä piparminttuöljyä. Ensin ajattelen että maku on liian hammastahnamainen, mutta oikeastaan aromiin tottuu aika pian. Kovin on makeaa kasivitoseksi, ja siksi levy on vielä enemmän bulkkisuklaata kuin maustamaton versio. Sokerirakeita ei ollut tungettu levyyn liiaksi, siitä plussaa. Tykkäsin maustamattomasta enemmän, mutta kyllä minä tätäkin popsin ihan hyvällä ruokahalulla, kolmosen alarajoille sijoittaisin.

Eeva-Liisa 26.01.2017
Raikas mintun tuoksu. Kova ja kaunis pala. Suussa minttu ei paljoa maistu, vaan suklaa tuntuu pahviselta ja kuivalta. Jälkimauksi jää kuitenkin raikas, tosin hieman rasvainen tuntuma.

Joona 20.01.2017
Käsittämättömän hirveän tuoksuinen minttusuklaa. Seassa on jännän näköisiä minttupalleroisia, jotka maistuvat hammastahnalta. Suklaassa sama, vanha juttu - hirveän karvasta, mutta tässä vielä karvaampaa ja tunkkaisempaa. Jopa pahaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet