Fazer

CACAO SAMPAKA Suklaalevyraadissa

Cacao Sampaka chocolate negro frambuesa
Tuotteen Cacao Sampaka chocolate negro frambuesa valmistusmaa on Portugali. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cacao Sampaka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Mikko 30.05.2011 (Jäsenprofiili)
Pala on ohuehko ja tummasuklainen. Tuoksu on hedelmäinen ja makea. Kaakaon aromi on myös aistittavissa, mutta taustalta. Puraisutuntuma on kohtuu napakka. Melkeinpä välittömästi suuhun tulee vadelman maku. Ahaa, vadelmasuklaata. Suklaa itsessään on miedosti kitkerää eikä kovin kuivaa. Kielen päällä helmeilee hedelmällisyys, joka on tulee sekä vadelmista että suklaasta itsestään. Iso plussa tälle suklaalle. Yllättävää kyllä pidän tästä makukombinaatiosta. Odotin esanssisempaa kokonaisuutta, mutta todella aidon makuinen tuote. Söisin tätä enemmänkin. Nams.

Janne H 23.05.2011 (Jäsenprofiili)
Tuoksu voimakas ja hedelmäinen/rusinamainen. Ensimaku on hedelmällisyys ja se myös pysyy siinä ja peittää kaakaon maun. Toinen pala alkaa maistumaan parfyymille ja en tahdo saada kaakaon makua tarpeeksi esille. Ei oikein uponnut minulle.

Minna Hi 21.05.2011 (Jäsenprofiili)
Hyvin hedelmäinen tuoksu, missä kaakao? Makukin on hyvin marjainen, olisiko vadelmaa? Rakenne on täydellinen, sulaa kivasti suuhun. Kivan ohut pala. Sokeria heitetty aavistus liikaa, muuten tämä on kutkuttavan hyvää. Ihankuin maussa olisi hieman xylitolia, jää "raikas"maku suuhun. Sokerista -1p.

Elise P 19.05.2011 (Jäsenprofiili)
Tumma, ohut pala, joka tuoksuu esanssiselle vadelmalle. Pala napsahtaa mukavasti haukatessa. Suklaa ei ole tummuudestaan huolimatta tässä herkussa se päämaku, vaan alussa vahva vadelman esanssinen maku varastaa päähuomion. Maut pääsevät tasapainoon suklaata pidempään syödessä. Tumman suklaan kitkeryys tuntuu miellyttävältä yhdistelmältä makean vadelman kanssa. Lopputuloksena on kiehtova kombinaatio, jota tekee mieli ottaa toinenkin pala.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet