Leader Vegeway

DIA Suklaalevyraadissa

Dia chocolate negro con avellanas enteras 55%
Tuotteen Dia chocolate negro con avellanas enteras 55% valmistusmaa on Espanja. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Dia -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Iikka 25.05.2012
Käsillä on nyt tummaa suklaata, jossa on sisällä runsaasti kokonaisia pähkinöitä. Parhaimmaan on ensin pureskellen pähkinät rikki ja sitten imeskellen ja nauttien sulaneesta suklaamössöstä pähkinärouheen kera. Kaakao on varsin makeaa ottaen huomioon tummuuden. Tämä yhdistelmä on joka tapauksessa erinomaisti herkutteluun soveltuva. Lisäksi tätä voi syödä hengenpitimeksi. Moneen soveltuva siis.

Teresa 25.05.2012
Erittäin kivannäköistä tummaa suklaata kohokuvioidulla lehtibrodeerauksella. Lisäksi näkyy selvästi, että tässä suklaassa on mukana kokonaisia pähkinöitä. Oi, tämä on ihanan pähkinäistä - maku on todella voimakkaan pähkinäinen. Ja nimenomaan puhdas, oikea pähkinä, ei suolapähkinä tai sokeroitu pähkinä. Suklaa on tummaa ja pehmeää ja sopivan makeaa - se sointuu erinomaisesti yhteen pähkinöiden kanssa. Kokonaisuus on ainakin minun pähkinää rakastavaan suuhuni makuhermoja hivelevän herkullinen. Todella erinomaisen hyvää ja ihanaa rouskuteltavaa!

Päivi 24.05.2012
Ihana suuri pala ja kokonaisia pähkinöitä mukana. Suklaa tosin tummaa. Kovaa rouskuteltavaa ja pähkinät tasaavat tummaa makua. Silti petrolimainen maku puskee sieltä esiin. Toisessa haukkauksessa tää oli jopa makea. Maitoinen versio uppoais mulle paremmin, mut tääkin toki kelpaa.

Hanna P 24.05.2012
Todella ihanan näköisiä suuria tummansuklaan paloja lehtikuviolla ja kokonaisilla pähkinäsattumilla...Wau! Tuoksu mieto, vain häivähdys kaakaon tummaa tuoksua. Suklaa makeaa, pahkinä jotenkin hieman luonnollisen suolaista... hyvä kombo! Ei vaan kertakaikkiaan keksi valitettavaa. Kivaa rouskuteltavaa ja tarpeeksi makeaa... Kertakaikkiaan mainio tuote!

Janne J 24.05.2012
Mitäänsanomaton tuoksu, isot palaset taas ovat upean näköisiä ja houkuttelevia. Ensivaikutelmana pähkinä maistuu erittäin miellyttävälle, harmittavasti suklaa ei yllä maukkaudessa samalle tasolle. Palasten tummuuden perusteella olisi tätä luonteikkaammaksi, nyt kokonaisuus on vain yhdistelmää turhaa makeutta ja lievää tunkkaisuutta.

Jarkko Karhunen 24.05.2012
Isot palaset ja kokonaiset hasselpähkinät, eli imeskelemällä tätä on turha yrittääkään syödä. Pähkinöitä sattui ainakin minun annokseeni runsaasti, mikä on tietenkin todella hyvä asia. Tämä(kin) suklaa nimittäin olisi ilman pähkinöitä turhan makea tummemmaksi suklaaksi. Pähkinät antavat selvää lisäarvoa kokonaisuudelle maunkin puolesta, puhumattakaan niiden antamasta hammasvastuksesta. Harkitsin hetken nelosen antamista tälle, mutta sitten aloin miettimään: Ostaisinko tätä kaupasta itselleni muiden suklaiden joukosta? Mahdollisesti joskus, mutta varsin harvoin varmaankin. Siispä lasken arvosanaa kolmoseen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet