Leader Vegeway

EMILS GUSTAVS Suklaalevyraadissa

Emils Gustavs white chocolate blueberry lingonberry
Tuotteen Emils Gustavs white chocolate blueberry lingonberry valmistusmaa on Latvia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,15 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Emils Gustavs -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Katja Ke 18.05.2014
Maisteltavakseni saamassa Suklaalatan osassa on kaunis kuva puun oksistosta. Suklaa on tuoksuu miedolle ja välistä pilkottaa kokonaisia kuivattuja marjoja. Maku ei ole liian makea, muttei erityisen kermainenkaan. Miedon suklaan toverina punaiset marjat, kaiketi karpalot, maistuvat herkullisen kirpeille.

Virpi 13.04.2014
Valkoista suklaata, ohut levy, helppo syödä, sisältää mahdollisesti puolukkaa ja mustikkaa. Marjat ovat isoja, suklaa hiukan sivuosassa. Suklaassa on vaniljainen tuoksu. Marjat ovat hiukan kuivia. Ihan hyvää, vähän erikoisempi tuote, positiivisessa mielessä.

Janne J 10.04.2014
Mieto tuoksu, kuivatuissa marjoissa ei kerrankaan ole säästelty, vaan niitä todella paljon ja ne ovat suklaan takaa tarkasteltuna mukavasti pinnasta koholla. Mustikkaa, vadelmaa, olisihan puolukkaakin joukossa? Joka tapauksessa hyvin marjaisaa, mutta huisan makeaa. Valkosuklaa jää kyllä hieman taka-alalle, mutta kaiken kaikkiaan tykkäsin kyllä. Saattaisi olla sopiva makeana jälkiruokana ja saattaisinpa kokeilla kahvinkin kanssa.

Jarkko Karhunen 09.04.2014
Valkosuklaassa on runsaasti kuivattuja kokonaisia marjoja. Näyttäisi värien perustella olevan mustikkaa ja puolukkaa. Sattumia on niin paljon, että tätä ei voi imeskellä, vaan pureskelu on pakollista. Ensimmäisen palasen jälkeen suuhun jää lähinnä navettamainen maku, joka kuitenkin toisen palasen kohdalla muuttuu hieman kirpeämmäksi, jopa sitrusmaisuuteen viittavaksi. Marjoista ei odottamiani makuja irtoa, ei sitten millään. Poissa on myös valkosuklaan tyypillinen lateksinen maku (hyvä niin), mutta mistä ihmeestä tuo kirpsakka sitrusmaku tulee? Kun maut eivät miellytä, eikä niitä edes tunnista, ei voi antaa edes keskinkertaisia pisteitä.

Iikka 09.04.2014
Valkosuklaa levyssä on todella reilusti kokonaisia kuivattuja marjoja. Enemmän neliösenttiä kohden kuin minussa palleroita vesirokon aikaan, ja se on paljon. Mutta missä on maku? Kyllä sitä sitten pureksimalla irtoaa. Marja maistuu sen verran, ettei ällömakea valkosuklaa pääse liikaa ällöttämään. Tätä ei syö kuitenkaan montaa lohkaretta yhdellä istumalla. Lisäpiste marjamäärästä.

Hanna P 09.04.2014
Yhtenäinen lohkare valkoista suklaata puolukannäköisin sattumin. Jännän rohisevia nämä kuivat marjat ja yllättävän kirpakoitakin. Oikein hyvä makukombinaatio, mutta jään kaipaamaan, ei vain itsekään oikein tiedä mitä... Mehukkuutta ehkä?

Miriam 05.03.2014
Valkoista suklaata, jossa selvästi näkyviä punaisia ja sinisiä marjoja. Suklaa maistuu oikeastaan vain taustalla. Marjojen maku on suhteellisen voimakas ja valkoinen suklaa tasapainottaa sitä hyvin. Vaniljainen maku on myös aika voimakas. Jälkimakuna suuhun jää kirpeys ja hampaankoloihin marjojen kuoret.

Elise P 02.03.2014
Valkosuklaata, jossa on marjamöykkyjä seassa. Olisivatko puolukkaa ja mustikkaa? Tuoksussa marjat eivät kuitenkaan tuoksu. Marjoja on paljon, mutta ne eivät "valaanrasvan" joukossa maistu ja itse valkosuklaakin on liian makeaa.

Mikko 28.02.2014
Iso valkosuklaapala, jossa seassa kokonaisia marjoja! Suklaa ei tuoksu esanssiselle vanilliinille, niin kuin valkosuklaat yleisesti. Maku parempaa valkosuklaata, vaikka tosi makeaa onkin. Kitalakeen jää kevyehkö kalvo syömisen jälkeen, mutta selvästi pienempi kuin valkosuklaissa yleensä. Syötävimpiä valkosuklaita, joita olen maistanut. Marjat plussaa.

Anita 28.02.2014
Ohoh, onpas marjaisaa valkosuklaata. Näyttäisi olevan ainakin mustikkaa ja sitten jotain pienempää punaista marjaa, ehkä puolukkaa. Heti ensimmäisessä palassa on niin paljon marjoja, että varsinaisen suklaan maku jää täysin alle. Ja sitäpaitsi näistä kuivatuista mustikoista tullee mieleen mummini lääke joka asiaan - kuivatut mustikat.

Mikael 14.02.2014
Valkosuklaa jonka sisällä puolukka- ja mustikkaruohetta, mielyttävän makuinen mutta jälkimaku lyhytkestoinen. Aluksi keveän marjamainen maku, joka muuttuu valkosuklaajälkimauksi. Tämäkin menee omiin suosikkeihin. Hieman liian makehko mutta lähes täydellinen valkosuklaa.

Eeva-Liisa 12.02.2014
Nätti pala, marjat näkyvät kivasti. Ensimaku aika mitätön. Marjan makua odottaa koko ajan palaa syödessä, ulkonäon perusteella sitä odottaa. Suklaakaan ei juurikaan maistu. Ulkonäkö on herkullinen, maku on pettymys.

Jenni V 10.02.2014
Jaahans, maistelusuklaapaketti saapui ja ensimmäisenä maisteluun arpoutui pala valkosuklaata. Pala on hieman rikkoutunut kuljetuksessa, mutta päällä on ilmeisesti koristeena jotakin koukerokuviota. Mielenkiintoisempi on kuitenkin suklaan alapinta, jossa näkyy erittäin runsaasti marjoja, ilmeisesti mustikoita ja puolukoita tai karpaloita. Valkosuklaan parina marjat ovat näyttäviä ja alankin hyvillä mielin maisteluun.

Marjoja on niin paljon että ne hallitsevat makumaailmaa jokaisella puraisulla. Marjojen rakenteesta en juurikaan pidä, ne ovat "marenkisen" kuivakkaita ja rouskuvat suussa. Kirpeys on mielestäni sopivaa ja sopii valkosuklaaseen, joka on maultaan aika mietoa eikä juurikaan vaniljaista. Tummapintaiset marjat maistuvat oudolle, ja alankin miettiä että onko nämä mustikoita ollenkaan. Joku suolainen aromi niissä on, ehkä vähän jopa tulisuutta. Tällainen rohiseva marjasuklaa ei muutenkaan ole aivan minun mieleeni, joten kaksi pistettä annan oudolle kokonaisuudelle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet